Installation af glas Block Windows i kældre

November 4

Installation af glas Block Windows i kældre

Ligner glas block windows installeret ovenfor lønklasse, kælderen versioner også give naturlig belysning samtidig beskytte boligejer privatliv. I modsætning til deres over-grade modparter, men skal installatører følge særlige retningslinjer når bygning eller placere glas block windows i kælderen. I nybyggeri, vil entreprenøren omfatte bestemmelser for at installere glas block windows under den konkrete fase. I en remodel afhænger størrelsen af glasblokke af størrelsen af den eksisterende åbning.

Instruktioner

•Consider køber en premade glas block vindue for at installere i din kælder. Dette er en dyrere løsning, men hvis du agter at placere vinduet i et rum, du vil bruge som en familie værelse eller soveværelse, skal det opfylde nationale indtrængen/afstigning standarder, hvilket betyder, at det skal være stor nok til et organ til at passere igennem og det vil åbne i et casement vindue. Kontrollere internationale bolig kode til de korrekte dimensioner. (Se ressourcer)

•Forbered betonoverflade til at installere en traditionelle glas block vindue, hvis du ikke er omfattet af indtrængen/afstigning restriktioner. I dette tilfælde vinduet kan være af enhver størrelse og det vil være stationært, på grund af metoden til byggeri. Betonen skal være glatte så chip off enhver uslebne fremspring og Påfør et tyndt lag af rede mørtel til at fylde store huller eller mangler. Bruge en murske til at udjævne den våde mørtel.

•Installer glas blokke i direkte kontakt med de omkringliggende mure. Hvis en træramme er imidlertid allerede på plads, Sørg for at installere metal flashing mellem glas block og træramme til at forhindre fugt i mørtlen ind i skoven, får det til at fordreje.

•Begin i én nederste hjørne af slathering forberedt mørtel ca ½-tommer tykke langs siden og bunden, hvor den første blok vil lægge. Placer glas block og scoot det frem og tilbage til at afregne det solidt mørtel. Sætte en spacer på den øverste kant af blokken, ved siden af den åbne side, hvor den næste blok vil gå.

•Gentag proceduren for hver blok på det nederste niveau, skiftevis tilføje mørtel, placere en blok og derefter udglatning væk overskydende mørtel. Når den nederste række er på plads, fastsætte en tømrer niveau på toppen af blokke for at sikre de er selv. Hvis der er nogen uoverensstemmelse nu--vil det påvirke niveauet for resten af rækkerne.

•Fortsæt at lægge glas blokke i rækker, én ad gangen og nivellering hver enkelt, så snart den er fuldført. Hvis du er nødt til at tage en pause, gøre det kun efter en hel række er færdig og jævnet med jorden. Ellers mørtel vil oprette og manipulere blokke vil ikke være muligt.

•Hold en blød svamp i en spand varmt vand handy og aftør overskydende mørtel off hver række, som du placerer blokkene. Vær omhyggelig med ikke at gnide for hårdt eller risikerer du at ridse glasset. Skift vandet i din spand regelmæssigt.

•Tag afstandsstykker ved at trække og vrikke dem en smule. De bør komme ud let. Fylde store huller med mørtel og gør det muligt at indstille. Anvende en generøs perle af silikone caulking omkring inde og uden for omkredsen af dit nye glas block vindue.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker for at beskytte dine hænder fra den våde mørtel, der indeholder kemiske irritanter og vil tørre din hud hurtigt.
  • Undlad at installere et glas block vindue i en kælder, der er ved at flytte. Da mørtel holder glasblokke på plads, enhver flytning af instituttet vil skabe stress langs disse sømme og kunne knæk mørtel, resulterer i huller og smuldre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com