Installation af kabinetter inde bordplader

May 12

Installation af kabinetter inde bordplader

Køkken frysere er en enkel måde at opgradere udseendet af din hele køkkenet. Mens deres sheer bulk gør dem synes en permanent del af strukturen, er indpasse dem i enheder med bordplader en simpel proces, når skridt er forstået. Nøglerne til en god kabinet installation er nøjagtige målinger og tid på at få alle enheder niveau før du installerer bordplader på ydersiden.

Instruktioner

•Locate studs i væggen hvor kabinetter og køkkenbordet bliver installeret ved hjælp af en elektronisk stud finder. Trykkes knapperne på siderne af enheden og køre det langs væggen, markere hvert sted, hvor enheden bipper og lyser op. Angive basisenheder i sted mod væggen, hvor de skal installeres. Begyndende med en ende enhed, placere et niveau på toppen af det og tjekke det for niveau front-to-back og side til side. Passer shims under den hjørner at justere banen efter behov indtil boblen er centreret i indikatoren for begge veje.

•Locate lodret installation spiken i toppen af kabinettet du bare udjævnes. Dette er en krydsfiner vandrette tandbøjle, top bag på enheden. Drive to tommer drywall skruer gennem denne spiken til studs, hvor spiken er justeret med dem. Der vil være mindst én, måske to studs bag hver enhed.

•Level og kile den næste enhed i linje, fastspænding det til først med C-klemmer, når deres tilstødende kanterne er justeret. Skrue i kabinettet til væggen studs som før. Skrue gennem sidepanelet, kendt som et skot, for denne anden enhed, til først med en 1 1/4 tommer drywall skruen på toppen og bunden af kabinettet til at låse dem sammen. Fortsætte udjævning og monterer kabinetter til slutningen af flugt.

•Anbring køkkenbordet på toppen af skabene, pressede med sine tilbage splash mod væggen. Fjerne alle døre og skuffer fra kabinetter til at give dig nem adgang inde. Find vandret. Installation klamper top foran og øverst i midten af hvert kabinet. Drive to 1 1/4 tommer drywall skruer op gennem disse klamper ind i bunden af køkkenbordet til at låse det på plads.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com