Installation af propan Log sæt

May 25

Installation af propan Log sæt

En gas brand log giver varme og nydelse af en ægte træ brand uden indsats at håndtere brænde eller rod af rengøring ud af asken. Hvis naturgas ikke er tilgængelig i dit hjem, kan en brand log fueled med propan. Installere en propan brand log kræver nogle opmærksomhed på sikkerhedsforanstaltninger, men det er ikke en vanskelig opgave for den home handyman.

Instruktioner

•Indstil typen af propan tanke du vil bruge, og deres placering. Store husholdning tanke er installeret, genopfyldes og vedligeholdes af brændstof selskab. Mindre tanke, som dem der bruges på en gas grill, kan installeres af boligejer. Find et sted uden for huset, i det mindste 20 fod fra døren eller vinduet, til din propan tank.

•Køre den en gas linje fra propan tank til pejsen. Hvis din pejs er udstyret med en aske rydde-out port, kan dette være den nemmeste måde at distribuere linjen i pejsen. Ellers kan det være nødvendigt at bore et hul igennem siden af skorstenen i pejsen med en murværk smule. Installere linjen med en afspærringsventil. Med pejs ventil lukket, åben ventil på propan tank. Bruge sæbevand løsning langs hele længden af gas røret til at kontrollere for lækager og løse dem, før du fortsætter.

•Sæt gasfyret brænder i pejsen. Afbrænde assembly hviler på bunden af pejsen med en rist til at holde logfilerne i den korrekte højde. Med brænderen justeret korrekt på kaminen, forbinde linjen gas til brænderen ved hjælp af den fleksible slanger med gasfyret kit. Forsegle pipen fittings på gas linje og brænder med Teflon tape eller rør fælles sammensatte; de blussede fittings på den slange kræver ikke det. Tænde gassen og lys brænder med pejs lysere. Spray alle fittings med sæbevand til at kontrollere for lækager.

•Saml de resterende komponenter af gasfyret indstillet efter producentens anvisninger. Sprede sand over og omkring brænder, efterfulgt af et isoleringsmateriale som vermiculit at efterligne glødende gløder. Risten passer over disse komponenter, og brand logs er arrangeret på risten. Når alt er på plads, lukke op for gassen og lys brænder for at kontrollere udseendet af ilden. Omarrangere logfiler og aske materiale som ønsket for den bedste effekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com