Installation af rør til en centralstøvsuger

July 8

Installation af rør til en centralstøvsuger

En central vakuum system gør det lettere at holde huset rent. Dette er et særligt fordelagtigt system i et stort hus, eller et område, hvor det er vanskeligt at slæbe et tomrum rundt fra værelse til værelse. Du skal dog nogle infrastruktur på plads for at installere en centralstøvsuger. Systemet kræver adgangspunkter og rør i væggene til at give ledningsanlæg fra gulvet i din værelser til den centrale vacuum placering. Installation af disse rør er nemmeste i nybyggeri, men du kan også installere systemet i et eksisterende hus.

Instruktioner

•Decide hvor vakuum magt enhed vil sidde, som du har brug at kortlægge sti af dine rør fra det centrale indsamlingssteder.

•MAP ud de steder at sætte det vakuum havne. Se dit centralstøvsuger instruktioner til at se hvor mange porte skal du til et hus i din størrelse. Ofte, du behøver ikke alt for mange, fordi en enkelt port kombineret med en lang slange kan lade dig ren så langt som 800 kvadratfod af dit hjem. Brug fysiske slangen inkluderet med kit for at se hvor meget området kan du dække fra en foreslåede havn placering.

•Draw et diagram over stien centrale vac linjer skal rejse for at komme fra beholderen til adgang porte. Hvis du installerer vakuum i et hus, hvor væggene er allerede lukket i, forsøge at finde steder som kviste, kældre dækket med nedhængte lofter eller toiletter til at køre dine rør. Hvis huset er et nyt byggeri, kan du blot installere rørene lige ind i væggen hulrum. Dette kan også gøres med eksisterende vægge, men kræver mere arbejde end at køre rørene igennem mere tilgængelige veje.

•Installer fjorden havne på hver angivet placering. Bore et test hul under støbning i eksisterende byggeri, så du kan inspicere for studs, ledninger eller andre forhindringer, der kan kræve at du flytter fjorden. Når klar, bore et hul til størrelsen af din tilgangsrør. Knytte lav spænding ledninger til de markerede forbindelser på bagsiden af porten. Dette betyder normalt, stripping enderne af ledningerne og indpakning dem omkring en skrue, som derefter spændes til at danne en forbindelse. Lim en PVC albue på bagsiden af fjorden. Orientere albues åbne ende i den retning, at den vigtigste vakuum linje vil komme fra. Altid læse instruktionerne for dit centralstøvsuger og følge nogen specifik retninger for at forberede indfaldende havne. Sikre mount er sikret til studs, hvis du installerer porten i væggen i stedet for sal. Tilslut lavspændings ledningen til porten, som du installerer det, så godt.

•Start kører trunk linje tilbage fra den indløbsstuds, der er længst fra magt enhed. Trunk linje er hovedlinien, der rejser direkte fra den fjerneste port tilbage til magt enhed. Tør forbinde alle rør i første omgang at sikre, at installationen vil passe som du ønsker. Når det er tid til at starte en filial linje, der går til den næste anløbshavn, eller når du skal installere en bøje at komme omkring en forhindring, bruge 45-graders hjørner i stedet for 90 graders hjørner når det er muligt. Sidebaner er bygget med knudepunkter i den primære hovedforbindelse. Hver yderligere port skal sin egen gren fører fra stammen. Vandret gren rør bør også være installeret på 45-graders vinkler og ikke med 90 graders vejkryds. Når du ser at din rørlayoutet vil arbejde og du har røret på plads, starte forbinder sektionerne med PVC lim.

•Køre den lav spænding wire langs længden af systemet. Ledninger bør køre langs alle de rør og bøjninger, så de når hver udgangsporten i huset. Splejse ledningerne i den eksisterende kører kommer ud af havnene, indtil du har hele systemet tilsluttet magt enhed. Brug regelmæssig twist-on wire-stik til at splejse ledningerne sammen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com