Installation af Sears vandsbeholdere

January 5

Installation af Sears vandsbeholdere

Kenmore apparater sælges udelukkende af Sears og tjene som afdeling kæde hus brand. På tidspunktet for offentliggørelse featured Sears' Kenmore linje 57 modeller af vandvarmere, 34 som udnyttede naturgas eller propan. Forskelle i modeller omfatter kapacitet, garanti længde, højde og udluftning. Kenmore vandvarmere installere meget ligesom andre mærker af gasvandvarmere, men tilbyder bekvemmeligheden af en fabrik-installeret temperatur og trykventil.

Måle dit forbrug

Du bør starte med regne ud hvad kapacitet varmer du har brug for. Det amerikanske Department of Energy indeholder et regneark for at bestemme din peak brug, som kan bruges til at vælge en vandvarmeren, baseret på sin første time Rating. På tidspunktet for offentliggørelse fremstiller Kenmore vandvarmere, der kan indeholde mellem 30 og 74 gallons af vand, med første time Ratings af 36,3 og 78,8 gallon henholdsvis.

Måle din plads

Når din kapacitet er indstillet, afgøre, hvor meget lodret frihøjde du har til din installation. Brug et målebånd til at måle fra aftræksrør til ordet og handle i overensstemmelse hermed. Kenmore vand hidsig varierer i højden fra 56 3/4 tommer til 71 3/4 tommer.

Værktøjer

Betjeningsvejledninger ledsager Kenmore vandvarmere anbefaler at købe et varmt vand opvarmningsanlægget naturgas connection kit direkte fra Sears. Dette omfatter en fleksibel gasforsyning og koblinger til at passe de fleste hjem naturgasforsyninger. Du bør også have en rulle Teflon tape, 3-tomme fleksibel aftræksrør, to 3-tomme rør klemmer, stål udluftning tape, en flathead skruetrækker og to fleksible vandforsyningen linjer.En primær fordel at købe en Kenmore vandvarmeren er en fabrik-installeret temperatur og trykventil. Også kendt som et T & P ventil, denne montering frigiver damp eller vand hvis tanken hober sig op for meget pres. Mange andre mærker af vandvarmere har ikke T & P ventiler installeret, oprettelse af et ekstra gebyr for din installation.

Installation af den udluftning

Kenmore vandvarmere installere meget ligesom andre mærker af vandvarmere. Start med udstødning udluftning. Skub en pibe klemme over aftræksrør og når røret er tilsluttet til skorstenen, stramme skruen på klemme med en skruetrækker. Skub en anden pibe klemme over toppen af aftræksrør og oprette forbindelse til kanalen arbejde. Spænd skruen på at klemme til at forsegle, så styrke begge forbindelser ved at omkranse dem med stål udluftning tape.

Installation af VVS

Dit næste skridt i installere er at forbinde vandledninger. Wrap de gevindskårne rør strengpresning fra toppen af vandvarmeren med Teflon tape. Brug de fleksible forsyningslinjer tilsluttes koldt vand indtag ventilen på vandbeholderen til dit hus vandforsyning og varmt vand-output fra tank til dit hjem VVS. Kenmore klart etiketter koldt vandindtag og varmt vand output på sin tanke og farvekoder rørene i overensstemmelse hermed - varmt vand-output er malet røde og kolde vandindtag er malet blå.

Tilslutning af gassen

Endelig installere din gas linje. Tilsluttes dit hus gas levering ventil gas linje og slutte det til ventilen på vandvarmeren markeret "Naturgas kun." Brug Teflon tape på tråde af afspærring ventil og kampvognens indtag ventil for en strammere forbindelse.

Start vandvarmeren

Når alt er sikkert, åbne lukkeventilerne på den kolde vandforsyning og gasforsyningen. Indstil termostaten på vandvarmer tank til den laveste mulige indstilling, så lys pilot lys. Drej kontrolknappen gas til piloten, så tryk på tændsats kontakten til dens højre fire til fem gange indtil pilot lys. Du vil kunne se om piloten lys gennem et vindue på bunden af vandvarmeren støder op til den pilot tænding. Når piloten er tændt, Drej kontrolknappen gas til on.Varme den første tank vil tage cirka en time når vandvarmeren fylder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com