Installation af Shaw kontrakt modulære tæppe

May 24

Shaw kontraktgruppe indeholder modulære tæppe i dens gulvbelægning produktkatalog. Modulære tæppe er en anden måde at beskrive tæppefliser eller firkanter. Shaw henstillinger om dens modulære tæppe-installation, der er nyttigt at forstå, før du planlægger en installation. Opbakning på en Shaw kontrakt modulære tæppe er et ikke-PVC-produkt, der er 40 procent genanvendt materiale og kvalificerer sig til LEED kreditter.

Udarbejde konkrete

Betongulve bør blive helbredt, rene for støv og snavs og har den rette fugtighed og alkalinitet niveau. Shaw anbefaler at bruge anhydrouscalcium chlorid testkit til at opdage fugtighed i betonen. Det anbefalede indhold fugtighed er 5,0 pounds per 1000 kvadratfod i en 24-timers periode. Alkalinitet skal måle mellem 5,0 og 9.0. Ikke måling, kontrol og dokumentation af indholdet af fugt og alkalinitet kan give problemer nede ad vejen. Shaw foregiver ikke ansvar for problemer med installation, når retningslinjerne ikke er blevet fulgt. Derudover anbefaler Shaw kontrakt installation på betongulve, der er mellem 65 og 95 grader. Opretholde temperaturen i rummet mellem 65 og 95 grader og en luftfugtighed plan ikke er højere end 65 grader i 24 timer inden installationen vil aktivere lim til at holde ordentligt. Klæbemidler ikke holde sig godt til kolde beton.

Bruge korrekte lim

Shaw kontrakten kræver brug af sin proprietære trykfølsomt acrylklæbestof--Shaw kontrakt 500 eller 5100 klæbemiddel. En skum paint roller fungerer godt for at anvende selvklæbende. Shaw anbefaler, så limen tørre fuldstændigt, før du begynder installationen. Anvende den modulære flise våde lim vil obligation flise til undergulvet permanent i stedet for at tillade fjernelse og udskiftning af flisen på et tørt klæbemiddel. Fliser kan boble og warp når installeret på en våd lim.

Opsætning af webstedet

Starte modulære tæppe installationen ved at placere midten af rummet. Når du udligner på et midtpunkt for rummet, Shaw anbefaler kontrol at omkredsen tæppefliser vil være mindst halv størrelse når installeret. Dette vil kræve udlægning af fliser på en skaleret tegning eller lægge en række fliser på gulvet for at kontrollere placeringen. At identificere en eksisterende perimeter væg til at måle fra er nyttigt. En kridtstreg bør være snapped det er parallel til perimeter væg og på passende afstand. En anden kridtstreg bør være snapped der skærer først i en 90 graders vinkel.

Montering af fliser

Installation begynder på det punkt, hvor både kridt linjer mødes. De fliser er placeret pr. kvadrant--når den første kvadrant er placeret, en tilstødende kvadrant er installeret. Placere hver kvadrant ifølge pyramide teknik giver installeret hen til fange en forskydning af fliserne. I stedet for at arbejde i rækker, justerer pyramide teknik den første flise i det hjørne, hvor kridt linjer mødes. En flise er placeret på hver side af den første flise, derefter en flise på hver side af hver af de nye fliser,--som vil tilføje tre nye fliser-- og derefter på hver side af de nye fliser, hvilket ville betyde placere fire nye fliser. Anlægget vokser på denne måde indtil kvadrant er fuldført.

Håndtering af forskydning

En forskydning er let at se, ved hjælp af kridt linjer. Når fliser begynder at krybe over kanten af kridt linjer justeringen er slukket og installationen skal kontrolleres. Tæppe garn, der bliver fanget mellem fliser kan forårsage en forskydning; glidende fliser i stedet for at slippe dem på plads kan medvirke til at reducere dette problem. Shaw anbefaler måling installation efter at placere 10 fuld størrelse fliser. Måle længden af 10 fliser placeret i en række--måling bør ikke variere en fjerdedel tomme af den samlede længde af flisestørrelsen gange 10. For eksempel, skal 10 moduler måle 20 af 20 inches måle mellem 200 og 200-1/4 inches i længde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com