Installation af våbenhuset rækværk

June 5

Installation af våbenhuset rækværk

Æstetiske og sikkerhedsmæssige årsager bør en veranda har et regnvejr. Våbenhuset rækværk kommer i mange forskellige stilarter og størrelser, så du er sikker på at finde noget, der vil se godt ud med dit hjem stil. Planlæg at tilbringe en weekend på dette projekt, ikke på grund af dens sværhedsgrad, men på grund af opmærksomheden for detaljer, det kræver.

Instruktioner

•Purchase en hegnet pakke fra din lokale hjem bygherre butik. Pakken inkluderer alle hegn dele, herunder indlæg, indlæg nederdele, balustre, stik og rails. Mange pakker også omfatte den nødvendige skruer og bolte. Hvis din pakke ikke, Læs producentens anvisninger og køb den anbefalede hardware.

•Sæt stål overflade-monteret polak i din veranda begyndende hjørne. Måle ned 6 fod fra den første stål pol center og center en anden stål pol på markeret. Foranstaltning 6 fod ned fra den anden post center og center en tredje post på denne mark. Arbejd din vej rundt i våbenhuset. Drev 1-inch rustfri skruer gennem stålstænger skruehuller til at fastgøre dem til dækket.

•Skub en post nederdel over hver stål pole, efterfulgt af et indlæg ærme. Måle afstanden mellem hver post ærme og overføre denne måling til top og bund skinner. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en rundsav til at fjerne lige store mængder fra hver ende til at matche den ønskede længde. Skubbe en kicker strejkevagt i hullet i bunden af hver bunden jernbane. Kontroller, at hullet i kickeren strejkevagt peger i mod verandaen før du skubbe det i skinnen.

•Skub en jernbane beslag på hver af den nederste skinne ender. Stilling bunden jernbane mellem de første to stillinger, så den kan hvile på kicker strejkevagt. Brug en plan for at sikre den nederste skinne er straight og pladsen mellem stolperne. Markere beslag skruehuller og fjern beslagene fra stillingen. Bor en kvart tomme pilot huller gennem hver skrue hul mærkning og derefter justere parenteserne over de pilot huller. Køre en medfølgende skrue gennem hver af jernbane beslag skruehuller til at sikre den nederste skinne på plads.

•Sæt en baluster i hvert hul i bunden jernbane øverste kant. Nogle balustre kræver stik. Mount stik til top og bund skinner med en medfølgende skrue og derefter indsætte balustre i stikkene i bunden jernbane. Give balustre ekstra hold ved at køre en perle af byggeri selvklæbende langs balustre indeni, nederste kant.

•Skub en monteringsbeslag på hver af de øverste rails' ender. Sænk den øverste skinne på balustre og skub helt. Brug en plan for at sikre den top jernbane er straight og pladsen. Skub parenteserne ned og skubbe dem mod stillingerne. Markere den bøjle skruehuller og glider dem fra indlæg. Bor en kvart tomme pilot huller gennem hver skrue hul mark og derefter slide beslag tilbage mod stillingerne og sikre dem på plads med en medfølgende skruer.

•Hold en plan mod en baluster. Juster den øverste eller nederste skinne lidt for at rette baluster. Køre en medfølgende skrue gennem beslag sider og i top og bund jernbane at holde hele panelet på plads.

•Klippe top jernbane caps 1 1/2 inches længere end øverst og nederste skinner med en rundsav. Fjerne begrænsningen top jernbane Indsæt og lægge den på top jernbane. Køre en medfølgende skrue gennem hver af top jernbane cap skruehuller. Anvende en perle af byggeri selvklæbende ned den indsætte længde og skubbe cap rail på toppen af det. Spring dette trin, hvis dit hegn ikke kommer med en top jernbane cap.

•Køre den en perle af byggeri selvklæbende langs post caps' indeni, nederste kant. Skub dem kraftigt ned på stillingerne. Brug en fugtig klud til at tørre væk eventuelle ekstra lim, der oser ud fra nedenunder caps.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com