Installation for VVS i en vask skab

October 4

Vask kabinetter give begrænset plads til at installere en vasken VVS, afhængigt af regeringens overordnede dimensioner. Installation af vasken vandforsyning linjer eller drænrør forkert kan føre til fremtidige vandskader inde i kabinettet. Hvis du ikke stopper vand lækager fra vasken VVS, kan fugten warp og ødelægge den kabinet base.

Vandforsyning linjer

For din vask vandhane til at modtage enhver vand, skal du installere fleksibel vandforsyning linjer på undersiden af vandhanen. Anden enden af vandforsyningen linjer skal tilsluttes vandforsyningen ventiler, der stikker ud af væggene. Når du tråd vandforsyningen linjer på undersiden af vandhanen og åbninger på vandforsyningen ventiler i hånden, skal du stramme forbindelser ved hjælp af værktøjer. En skruenøgle hjælper dig med at stramme vandforsyning lines' forbindelser med vandforsyningen ventiler. At nå og stramme vandledninger forbindelser med hane, bruge et bassin skruenøgle, som kan manøvrere i stramme rummet under vasken.

Drænrør

Den vask drænrør skal oprette forbindelse til vasken tailpiece samt stub-out røret i badeværelset væggen. Du kan bruge til at skære et hul til stub-out pibe på bagsiden af kabinettet, hvis ingen hul eller åbning findes, før du kan skubbe skabet på plads. Opsætningen af nedløbsrøret skal indarbejde et buede fælde stykke rør, som altid vil være fyldt med vand som en barriere mod kloakken gasser i husets VVS. Rørene skal alle passe sammen stramt, uden bøjning eller sidder skævt; ellers, pipe-forbindelser kan lække. Du skal trimme rør til at passe ordentligt under vasken, ved hjælp af en nedstryger til at trimme off eventuelle overskydende længder. Hvis du installerer plastrør, du skal børste på PVC primer og derefter en PVC cement på de tilsluttende stykker af rør til at forsegle tilslutninger mod lækager. Med metal rør, skal du wrap tråde med rør tape til at forsegle dem mod lækager.

Prop mekanisme

Når du installerer vasken tailpiece, drej tailpiece så åbning i det peger mod bagsiden af vasken eller hane. Åbningen er, hvor du indsætter prop mekanisme pivot rod. Du skal først slip proppen i vasken afløb, med åbning i proppen pegede mod åbningen i tailpiece. Slutningen af pivot rod med en bold, der er knyttet til det glider ind i åbningen i tailpiece og gennem åbningen i proppen. Du skal indsætte anden enden af pivot rod gennem et hul i gaffeltræk, og en foråret klip, der sidder på hver side af gaffeltræk, holde pivot rod på plads. Du slipper derefter lift stangen gennem åbningen i vandhanen er oversiden, indsætte i slutningen af stangen gennem hullet i anden enden af gaffeltræk, som er i en "C" form. Stram skruen på slutningen af gaffeltræk at holde lift stangen i gaffeltræk.

Test

Se undersiden af vasken, mens du kører hane i mindst to minutter, på udkig efter nogen vand lækager. Hvis du kan se vand siver ud af nogen af nedløbsrør eller vandforsyning forbindelser, stramme forbindelserne en kvart omgang indtil lækagen stopper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com