Installation isolering omkring forsænket belysning

November 23Elpærer generere en masse varme og kan forårsage brand, hvis de er tæt på brændbare materialer, således at vide, hvordan at isolere omkring din forsænket lys er vigtigt for at undgå brandfare. Den anvendte metode afhænger af, hvilken type lamper du har installeret. Læs videre for at lære hvad man skal kigge efter, når isolerende og hvordan man gør jobbet korrekt.

Instruktioner

Instruktioner

•Kontroller at lyset har en "IC" betegnelse på dem. "IC" betyder "isolering kontakt," hvilket betyder at isoleringen kan røre lys uden fare. Hvis lys har "IC" etiketter, kan du isolere omkring dem. Hvis lyset ikke har denne betegnelse, bruge dem på en placering, der ikke kræver isolering. Hvis du ønsker at bruge ikke-IC lys med isolering, se trin 3.

•Om lyset er IC eller ej, læse udskrivning på den elektriske kabel tilsluttet lys til at kontrollere, at det er normeret til temperaturer til 75 grader C. Hvis ledninger var installeret før 1986, det er kun normeret til 60 grader C og skal erstattes med nyt kabel, der kan modstå den ekstra varme fra lygten.

•Isolering skal være mindst 3 inches væk fra ikke-IC lamper. Læg et stykke træ eller metalplade mellem loftet bjælker på hver side af lampen til at forhindre isoleringen i at røre ved lampen. Hvis du ikke ønsker lamper skal forblive uisoleret, erstatte dem med IC-rated lamper.

•Få dit arbejde godkendt af bygning-inspektør.

Tips & advarsler

  • Når du køber, overveje at købe lamper, der har en ASTM E283 air lækage rating.
  • Den maksimale watt pære tilladt for lampen er trykt ved siden af soklen. Brug aldrig en pære, der overstiger dette nummer; for eksempel, hvis den maksimale effekt lov er 60 watt, under ingen omstændigheder bør du bruge 75-watt pærer eller højere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com