Installation til en Pool med en Styrofoam bund

October 29

Installation til en Pool med en Styrofoam bund

Styrofoam plader er ofte brugt som base under liner af en overjordiske pool nederst. Skum giver en glat overflade for foringen og beskytter det mod skarpe sten, der kan punktere den. Denne glat overflade på pool bunden gør det nemmere at rense, fordi der er ingen dyk eller lommer, der indsamler snavs og andre stoffer.

Forberede selve

En overjordiske pool kræver en plan overflade. Fjerne alle sod fra swimmingpool-området og snavs fra høje steder. Fjern sten eller rødder stikker frem fra jorden. Udfylde lav spots med sand eller snavs anbefales ikke, fordi det er umuligt at kompakt fyld nok, det ikke vil løse under vægten af pool og vand.

Systembyggere bør tjekke lokale zoneinddeling forordninger før du starter enhver konstruktion. I nogle tilfælde kræves tilladelser. Hyre en autoriseret elektriker gøre ledninger for den elektriske pumpe.

Du installerer Styrofoam bunden Liner

Mens kommercielle puder er til rådighed for bunde af overjordiske pools, vælger nogle husejere for at bruge Styrofoam plader. Styrofoam sænker omkostningerne ved beskyttelse af bunden af pool liner og eventuelt giver bedre beskyttelse end puder.

Installer Styrofoam pad, når siderne af den overjordiske pool er installeret. Placere fire af 8 fod plader på jorden og fastgøre dem sammen med gaffatape. Hvis jorden var fladet korrekt under byggemodning, skal arkene ligge niveau. Du installerer de fulde ark normalt forløber hurtigt og med få problemer.

Skære plader af Styrofoam for er til at passe de buede vægge af overjordiske pool mere af en udfordring. Nogle boligejere skære skabeloner fra affald pap før opskæring Styrofoam. Det er bydende nødvendigt, Styrofoam brikker passer sammen uden huller i pool-området. Du kan give nogle huller mellem Styrofoam stykker og pool væg, becayse dette område er beskyttet af pool cove, som runder hjørnet nederst under pool-væggen og forhindrer skader af liner.

Efterbehandling Pool Installation

Efter installation af Styrofoam pad, kan resten af pool komponenter sættes efter de vejbeskrivelser er inkluderet med pool. Foringen skal hvile gnidningsløst på Styrofoam. Hvis puden var installeret korrekt, vil der ikke er huller i Styrofoam for pool liner at bosætte sig i. Dette hjælper med at forhindre skarpe bøjninger i foringen, der kan føre til lækager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com