Installation Tips til trafik Master Allure gulvbelægning

February 4

Trafik Master Allure gulvbelægning opdateres straks et træt gammelt gulv. Produktet er vandtæt, hvilket gør det perfekt til køkkener, bade, kældre og andre fugtige områder, hvor traditionelle træ gulv kan warp. De fleksible planker passer over ujævn undergulvet, vinyl og beton, sparer tid og forværring af fjernelse af eksisterende gulvbelægning. Designet til gør-det-selv, er Allure gulvbelægning enkel at afslutte med et par installation tips.

Bruge en stiksav

Skære Allure gulve med en hobbykniv er en farbar vej, som anført i vejledningen. For endnu hurtigere nedskæringer, skal du bruge en stiksav med en klinge. Det vil forhindre at score stykker flere gange, at skabe et snit med en hurtig pass. Holde hobbykniv handy for genveje og trimning.

Prøveemnerne Fit

Lim strimlen bindes stramt. Dække de selvklæbende strimler allerede lagt på gulvet med papir. Line det næste stykke op først før at fjerne papiret og trykke på planken ned. Dette forhindrer kæmper for at trække op ill-montering stykker.

Brug en hårtørrer

Hvis du vil oprette de strammeste sømme muligt, bruge en hårtørrer. Varmen fra hårtørreren løsner limen, så brikker til at skubbe tættere sammen, når de er placeret. Når de afkøles, vil limen binde brikkerne sammen.

Acclimate gulvet

Købe Allure gulvbelægning 48 timer før installation. Lad boksene i stuen gulvet vil blive installeret. Dette tillader stykker til at acclimate til lokaleforhold. Stable kasser i slutningen af pladsen, så de ikke er i vejen når du starter installationen.

Holde selvklæbende ren

Holde støv væk fra den selvklæbende strimler eller plankerne bliver ikke obligationer helt. Hvis rummet er ved at blive malet eller slebet 48 timer før installationen skal dække kasser med en dråbe klud.

Skimme frakke flise

Allure værker på toppen af mange typer af materialer, men start med den blødeste overflade muligt. Hvis installation på flise med injektionsmørtel linjer 1/8 tomme eller større, er det bedst at skimme frakke er hele pelsen med en selvstændig nivellering produkt. Dette vil sikre ordentlig vedhæftning.

Eliminere affald

Når montering planker, skåret den korte side. Den modsatte side er brugbar for enden af rækken. Ved hjælp af begge sider af planken, er mindre materiale spildt.

Købe ekstra gulvbelægning

Alle projekter er forskellige, men det er almindeligt at bestille 10 procent mere gulvbelægning end gulvet foranstaltninger. Ekstra giver dårlige nedskæringer, akavet rum og beskadigede planker. Gemme et par stykker i tilfælde af en sektion skal udskiftes i løbet af livet for sal. Ekstra kasser er normalt retur, hvis du har en overdreven beløb tilovers efter installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com