Installationskrav til Standby generatorer

September 2

Installationskrav til Standby generatorer

Installation af et home standby generator er en glimrende måde at sikre, at du altid har den elektriske strøm du skal power dit hjem i tilfælde af en vejr nødsituation, strømsvigt eller et terrorangreb. Der er en række typer af standby generatorer, som du kan vælge at installere, og der er en række specifikke krav til at installere et hjem standby generator, der skal overvejes, før du begynder at arbejde. Husk på at du kan være forpligtet til at have tilladelser eller andre juridiske dokumenter fra dit lokale område før du installerer en standby generator med enhver el-arbejde.

Beliggenhed

Et krav om en standby generator installation er at vælge den rigtige placering for standby generator. De fleste hele huset standby generatorer er forholdsvis store og tunge. De skal være installeret på en flad, plan overflade, der er konfigureret til at tillade vand at dræne væk fra bunden af generatoren til at forhindre rust eller tæring. Vil du finde din generator pad nær brændselskilde for generator, om det er propan, naturgas eller nogle andre brændstof, således at VVS-det i vil ikke være en akkord.

Udstødning

En anden vigtig overvejelse, når du installerer en standby generator er at sørge for, at generatoren er udstødning er så langt væk fra områder for potentielle indtrængen ind i stue som muligt. Alle fossile brændstoffer oprette kulilte, når de er brændt, og du ikke ønsker dette giftige gas ind dit hjem gennem en løstsiddende vindue eller ovn indsugningsmanifold, når generatoren kører. Tjek skal din lokale koder at se hvor langt udstødningsgas være placeret væk fra windows og andre potentielle områder hvor gasser kunne komme ind i hjemmet.

Overførsel skifte

Du vil også nødt til at installere en overførsel skifte mellem dit hjem elektriske kredsløb og generatoren. Dette vil forhindre backfeeding, som opstår, når generatoren er magt beskæringer off til elkabler, og som kan være farligt at magt virksomhedens medarbejdere forsøger at genoprette magten. Dette vil også tillade dig at afbryde strøm til generatoren, når det ikke er i brug, således at din hjemmets elektriske system ikke modtager dobbelt-strøm fra generatoren og den elektriske ledninger fra gaden når strømmen er genoprettet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com