Installationsoplysninger for en regn vandpumpe

December 25

Installationsoplysninger for en regn vandpumpe

Havearbejde kan kræve en masse vandforbrug at holde planter frodig og voksende. Mange mennesker er begyndt at gennemføre regn tønder for at fange regnvand til brug i vanding haver. Men når tønden er fuld af regnvand, kan det være svært at gett det ud effektivt. Installation af en regn vandpumpe er en nem måde at fjerne vand fra din regn tønde og få det til at del af din have, der har bør for det mest.

Instruktioner

•Tag plast skrue toppen hvis din regn tønde har en. Skær omkring åbningen af regn tønde med en Stanley kniv indtil åbningen er stor nok til at indsætte regn vandpumpe.

•Sæt en streng eller nylon ledning til regn vandpumpe til lettere placering. Mens de fleste regn vandpumper allerede har en ledning vedhæftet fil for at sænke og trække pumpen tilbage ud af tønden, der er et par, der ikke muligvis. Vedhæfter en ekstra ledning kunne også være en god backup i tilfælde den oprindelige ledningen bryder.

•Sæt batterier inde regn vandpumpe og tænd. Se i brugervejledningen til instruktion om hvilken størrelse batterier regn vandpumpe skal.

•Sæt regn vandpumpe ind i tønden, ved hjælp af placering ledningen. Holde den frie ende af vedlagte pumpe slangen uden for tønden. Sænk forsigtigt regn vandpumpe til bunden af tønden. Hvis der allerede er regnvand inde i tønden, er det fint at neddyppes din pumpe indeni.

•Ret den frie ende af slangen på området du ønsker at vand. Regn vandpumpen vil begynde at arbejde, sprøjtning ud regnvand fra tønden gennem den frie ende af slangen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com