Installationsvejledning til en elektrisk Schlage lås

July 7

Schlage tilbyder elektriske låse med specialdesignede nøgler kræves for at åbne batteri-drevet deadbolt. Den elektroniske deadbolt er designet til at modstå og modstå en tiltvinge sig adgang. Låsene kan bruges i både kommercielle og boligområder bygninger. Installation eller udskiftning af ældre låse med nyere elektroniske modeller kan være en omkostningseffektiv tilføjelse til den samlede forbedring af sikkerhed i hjemmet.

Instruktioner

•Kontroller alle komponenter, der kræves for installation er inkluderet i pakken Schlage elektronisk lås. Trykte installation instruktion ark viser alle væsentlige oplysninger med et papir skabelon en vejledning for skæring nye lås huller med magt router. Kontakt kunde service hot line, hvis sættet er ufuldstændige eller mangler instruktioner.

•Brug skruetrækker til at fjerne skruerne fra den indendørs side af din eksisterende lås. Adskille løste dele der kommer løs i eller omkring låsen. Fjern skruer i det eksponerede område at støtte eller Fastgør låsen til kanten af døren. Bolt mekanismen bør skub ud. Fjern de resterende komponenter og ansigt plader med skruetrækkeren. Fjerne svære at nå dele eller stykker, der kræver ekstra gearing og tvinge med nål næse tænger.

•Kontrollér de eksisterende låse huller for korrekt dimensionering og placering ved hjælp af skabelonen papir. Skære nye huller med magt router langs skabelonen, hvis det kræves. Installere deadbolt frontplade med skruetrækkeren. Fastgør det med de passende skruer inkluderet i kit til indvendigt kant af døren over deadbolt hul. Sted deadbolt gennem hullet i kanten af døren. Bruge gummihammer til let tryk deadbolt, hvis det bliver for svært at manuelt indsætte. Tvinger deadbolt med overdreven magtanvendelse eller vride bevægelser kan skade del.

•Se til fabrikantens angivelser trykt på de dele, der installeres for at bestemme deres korrekte placering. Fastgør tastaturet over hullet på ydersiden af døren med skruetrækkeren. Træk eventuelle overskydende ledning gennem Monteringsplade til at forhindre skade eller komplikationer til elektriske forbindelser. Monter pladen på indersiden af døren ved at skubbe de plast stykker gennem de angivne slots. Brug en skruetrækker til at metalpladen tastatur og montering.

•Tilslut batteri til monteringspladen med Tilslut kablet. Tuck og rute Tilslut kablet langs den sti, der er identificeret i brugsanvisningen. Du kan beskadige kablet hvis du knivspids det eller køre den forkert mellem bevægelige dele. Installere tommelfinger tur til monteringspladen over batteriet med skruetrækkeren. Punkt låsen væk fra døren kant. Installere boksen strejke og støv for ekstra sikkerhed over deadbolt plade, hvis det kræves.

•Test deadbolt og tastatur ifølge manualen. Kontakt kundeservice, hvis låsen ikke fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Bære passende sikkerhedsudstyr såsom sikkerhedsbriller mens de udfører alle hjem renoveringer eller reparationer.
  • Brug aldrig magt værktøjer på elektronik. Strippet skruer eller beskadigede komponenter kan forhindre korrekt installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com