Installationsvejledning til en Kenmore 60581 renovationsafgifter

January 7

Installere en Kenmore 60581 renovationsafgifter er en praktisk måde at bortskaffe madaffald og skære ned på lugt i din papirkurv. Du kan fuldføre projektet ved hjælp af værktøjer, som du normalt finde i de fleste hjem værktøjskasser i omkring to timer, hvis der ikke er nogen eksisterende bortskaffelse, at du udskifter. Installationen er enkel og kræver ingen tidligere erfaring for at få arbejdet gjort korrekt. Dette er et projekt, kan du gøre dig selv, men kan du trække på hjælp fra en anden person, når det drejer sig tid til at forbinde til rådighed til afløbet, da det kan få temmelig tung.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløb der skal tilsluttes renovationsafgifter til på boksen breaker. Normalt bliver alle outlet ledninger i køkkenet på et enkelt kredsløb. Tag breaker, således at en person ikke tænder det mens du arbejder. Afbryde vandlås fra vasken afløb ved hjælp af en lille rørtang til at løsne montering.

•Fjern den låseringen og pakning fra den eksisterende afløb ved hjælp af en rørtang. Fjerne afløbet fra vasken skålen. Sprede nogle blikkenslager er kit rundt i bunden af ringen på den nye bortskaffelse afløb. Sted i afløbet i vasken skålen. Installere pakning og låseringen på afløbet og spænd den med en rørtang.

•Installer den elektriske ledning og tænd/sluk-knap til bortskaffelse. Tilslut ledningerne til rådighed ved at indsætte slutningen gennem wire klemme på bortskaffelse enhed og vride dem sammen ved hjælp af en wire møtrik. Sort eller rød er den varme ledning, grå eller hvid er neutral og den grønne ledning er jorden. Nogle gange kan jordledningen være nøgne.

•Stram wire klemme ved hjælp af en skruetrækker til at holde kablet fra trækker sig ud af bortskaffelse enhed. Installere dækslet på boksen bortskaffelse wire og spænd skruerne med en skruetrækker. Rejse til rådighed til bortskaffelse afløb. Indsæt en skruetrækker i en af sløjferne på låsning ringen og gøre det for at låse til rådighed på plads.

•Drej til rådighed så bortskaffelse afløb linje med nedløbsrøret. Installere den lange ende af P-fælden til bortskaffelse og Fastgør det ved at stramme skruerne med en skruetrækker. Tilslut P-fælden til afløb linje ved hjælp af en rørtang til at stramme montering. Over stramme ikke montering eller du vil beskadige bagdækslets gevind.

•Drej magt tilbage på køkken kredsløb. Kør vand til vask og drej bortskaffelse Tænd for at teste enheden.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at installere eller service apparater uden at afbryde strømmen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com