Installationsvejledning til en loftsskelettet

December 20

Konventionelle loft gitter anlæg er en ideel løsning til kælder loftet fordi de giver mulighed for nem adgang til VVS, ventilationskanal arbejde og ledninger. Det er lettere at fjerne et par fliser beskadiget af vand lækager fra oven end at fjerne og udskifte gipsvæg med alle de relaterede finish og maleri kræves. Loft flise kan komme i flere finish, herunder faux tin, som males og uigennemtrængelig for vandskade.

Konventionelle loftsskelettet

Konventionelle loft gitre sikringsanlæg metalrammer suspenderet fra loftet bjælker med ledning. Molding eller L-formede beslag er installeret rundt om bander af plads til de vigtigste løbere til at hvile på. Cross medlemmerne interlock med de vigtigste løbere til at danne et mønster af åbninger, at loftet flise dråber ind. Grid-systemet vil rumme enten en 2 x 4 fod fliser eller en 2 ved 2 fods flise. Den grundlæggende konstruktion er den samme.

Installere konventionelle loft gitter Molding

Denne type af nettet kræver et minimum af 4 inches af frihøjde under eksisterende tværbjælke eller loft for regnskabsafslutning at vippe loft flise på plads. En yderligere 2 inches vil blive krævet, hvis du installerer fuld panel fluorescerende loft belysning.

Måle fra eksisterende loft eller tværbjælke og markere bymuren til dybden behov for typen installation valgt. Måle flere steder på hver væg; Brug en plan til at forbinde varemærkerne. Støbning eller L beslag vil blive naglet til denne linje. Nail molding til væggen med søm, være omhyggelig med ikke at beskadige støbning med hammer mærker. Butt enderne af den støbning sammen hvor mere længde er påkrævet. Ikke overlapper hinanden. På indvendige hjørner, køre den første støbning stramt ind i hjørnet og butt molding for den tilstødende væg i først. Brug tin snips til gering støbning på udvendige hjørner.

Installer løbere og Cross medlemmer

Bestemme afstanden mellem løbere til at undgå at ende op med en smal åbning på den ene side af rummet. Rummet er afbalanceret, hvis afstanden i gitteret er samme afstand fra væggen på begge sider af rummet. Måle på tværs af lokalet og dividere med flise længde at nå frem til antallet af fulde fliser til at passe pladsen. Bestemme perimeter afstanden ved at fratrække summen af panelet måling fra room måling. For eksempel, hvis balance resterende er 20 inches, arrangere løbere for at forlade en 10-tommer åbning på hver væg. Start den første runner 10 inches fra hver væg. Følg samme fremgangsmåde i den modsatte retning for cross-medlemmer.

Måle fra start væggen bestemmes afstanden for den første afstand fra væggen og fastgør en kridtstreg på loft eller tværbjælke. Dette er placeringen af den første runner. Måle fra denne linje længden af paneler og fastgør en anden kridtstreg. Fortsæt, indtil alle runner linjer er markeret.

For at støtte løberne, skrue små øjet bolte i loftet eller strøer over hver løber ca 4 fødder fra hinanden. Indsæt 16-gauge wire gennem øjet bolte og drej den korte ende omkring de lange ende to eller tre gange. Strække en streng tæt på tværs af plads til at støtte i nivellering løberne. Installere løberne, og tryk enden af ledningerne gennem de nærmeste hul i runner og twist at holde det niveau med strengen. Løberne har åbninger og faner til at fastgøre ind i hinanden på langture. Installere en ekstra øje bolt og støtte wire på disse led.

Installere de cross tees af snapping ind i åbningerne i de lange udløbere.

Installere loft flise

Brug en skarp hobbykniv til at skære loft flise. Altid skæres med ansigt side af fliser op. Vippe loft flise med én kant op mod loftet og andre kanten mod flange i loftsskelettet. Omhyggeligt arbejde flisen på plads, så alle fire sider er flad i gitteret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com