Installationsvejledning til en mikrobølgeovn

February 26

Installationsvejledning til en mikrobølgeovn

Mikrobølgeovne er en nyttig og nem at installere bekvemmelighed funktion findes i de fleste moderne køkkener. Mad er opvarmet ved hjælp af en særlig frekvens elektromagnetisk bølge, som vibrerer vandmolekyler i fødevarer, skaber friktion og varme. Mikrobølgeovne er unikke i deres evne til at varme maden jævnt fra kernen udad. Ovne og komfurer alle varme fra den udvendige indad. Opsætning af din nye mikroovn i dit køkken er hurtig og ukompliceret.

Instruktioner

•Scout et passende sted til din mikrobølgeovn. Det skal have adgang til en jordet, tre-prong stikkontakt og mindst 4 inches af plads på alle sider for luftcirkulation. De fleste mennesker installere deres ovn i et space på deres køkkenbord. Sæt din mikroovn i en stikkontakt. Undgå at bruge multi stik adaptere.

•Tryk på døren slip knappen under kontrolpanelet eller trække døren åben ved håndtaget. Installere plast pladespilleren på gulvet i ovnen, så den forbinder med driveshaft. De fleste pladespillere blot sidde på toppen af driveshaft. Sætte pladen, glatte side opad, på pladespilleren. Divots og riller på undersiden af pladen passer stikben øverst på grammofon.

•Indstil den mikrobølgeovn uret, hvis featured. Nogle mikrobølgeovne koge ikke medmindre uret er programmeret korrekt. Hold knappen "Tid/Clock" på nogle modeller, før du skriver den tid ved hjælp af de numeriske taster (f.eks. 2:30 bliver "0230"). Præcis hvordan du indstiller uret vil afhænge af din model af mikrobølgeovn.

•Fyld et krus med postevand, placere den på glas madlavning plade og ovn på "Høj" for tre minutter. Åbn døren, når mikrobølgeovnen chimes. Krus vil blive varm hvis mikrobølgeovnen er korrekt forbundet--tage sig plukke det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com