Installationsvejledning til et fartøj synker

October 24

Installationsvejledning til et fartøj synker

Fartøj synker sidde på toppen af et badeværelse eller køkken counter. De er typisk cirkulære eller ovale og kan være lavet af materialer som porcelæn eller sten. Det er en dekorative og funktionelle vask, der giver et unikt look med en skål-lignende struktur, der sidder under vandhanen. Installation af et fartøj synker kræver ikke en professionel og kan gøres ved næsten enhver. Du behøver blot en counter kompatible med denne stil af vasken allerede på plads. Du bør også allerede har installeret din forfængelighed spejl og vandhane armaturer.

Instruktioner

•Drej off vand til vasken og det rum, hvor du skal arbejde. Drej ventilen for de vigtigste vand spærreventil uret.

•Line kanten af drænhul i køkkenbordet med en perle af silikone caulk. Anvend caulk med en fugepistol.

•Sæt vasken på køkkenbordet. Juster afløbet i bunden af vasken med drænhul i køkkenbordet. Juster overløb afløb i siden af vasken, hvis nogen, med siden af køkkenbordet tættest på dig.

•Sæt halen eller stilk af fartøj synker gitter afløb i drænhul i vasken og køkkenbordet. Afløb hoved eller top vil hvile på overfladen af drænhul i vasken.

Uddelingen stilken af gitter røret til afløb eller affald rør, der stikker ud fra væggen under vasken. Indsætte gitteret røret i møtrik for enden af affald røret kommer fra væggen. Spænd møtrikken ved at dreje den med uret med en skruenøgle.

•Drej på vand til vasken og rummet. Drej ventilen for de vigtigste vand spærreventil mod uret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com