Installationsvejledning til imiteret træ persienner

March 2

Installationsvejledning til imiteret træ persienner

Imiteret træ persienner installere ligesom mini blinds, men kan tilføje en karakteristisk stil til et værelse. For korrekt installation behøver du at vide om dine blinds bruge en indersiden eller ydersiden mount. Indersiden mounts sidde inde i rammen og arbejde til windows med en dyb vindueskarm. Uden for mounts er til windows, der har ringe dybde, så glasset er næsten flugter med væggen. Læs den dokumentation, der leveres med dine blinds til at bestemme den korrekte mount.

Instruktioner

Indvendig beslag Mount

•Hold én beslaget monteres i hjørnet af vindueskarmen. Beslaget vil have to lange, flade kanter, en på toppen og en ned på bagsiden. Bagkant bør stå over vinduet. Den øverste kant skal være flush mod toppen af karmen eller vindueskarm loft.

•Skub beslag til forsiden af karmen, hvor den rude indramme møder muren. Flytte beslaget, så det sidder flush mod siden af vindueskarmen. Beslaget skal ende med presserende mod siden af vindueskarmen, i nærheden af den forreste kant med den øverste flush med karmen loft.

•Sæt én skrue i en beslag skrue hul. Skruer huller vil være i centrum, overfor sidevæggen. Tryk på skruen med en hammer til at lave en forret hul. Brug en skruetrækker til at fastsætte skrue på væggen; Drej med uret for at skruen. Gentag trin med alle skruer til beslaget. Det kan være lettere at indsætte en top og en bund skrue først og derefter placere middle ones. Dette vil stabilisere beslaget.

•Installer den anden beslag med den samme metode.

Beslag Mount

•Hold blinds langs den øverste kant af vinduet. Placer blinde, så den nederste kant sidder på toppen af vinduesrammen. Tegn en streg på væggen langs ydersiden og nederste kant af blind på hver side. Dette vil tjene som vejledning for parenteserne.

•Sæt beslag langs blyant linjer. Isæt en skrue i et hul og trykke det med en hammer til at oprette en igangsætter mark. Brug en skruetrækker til at skubbe skruen ind i væggen og fastgør beslaget. Installere alle skruer til holderen ved hjælp af samme metode. Installere én top og bund skrue først for at fastgøre beslaget, og derefter placere de midterste skruer.

•Gentag processen med at installere det andet beslag på anden siden.

•Installer midtpunkt, hvis det er relevant. Ikke alle blinds vil kræve et midtpunkt. Placer beslaget lidt ud fra centrum. For eksempel, Placer beslaget midt på den øverste kant af vinduet, og skub derefter det 1 tommer til venstre.

Blinde Installation

•Skub valance klip på blinds, hvis det er relevant. Valance klip er plast stykker, der holder en frontdækslet valance på plads. Ikke alle blinds vil have en valance. Læs vejledningen med blinds for flere detaljer.

•Hold blinds op i nærheden af beslaget. Slide hver ende i den åbne beslag. Pull ledningen skal være mod dig.

•Sæt beslaget dække ind i rillen på forreste del af beslaget. Dækslet til beslaget er et tyndt stykke plastik, som sikrer forreste del af blinde, så det ikke vil glide frem. Nogle parentes vil have stykker bygget i at flip ned over forsiden af blinde i stedet for et beslag. Tryk op på beslaget mens du trækker på forsiden Fastgør dækslet brik på plads.

•Sæt valance i klip evt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com