Installationsvejledning til Maytag 24-tommer, indbygget opvaskemaskine Model MDBTT53AWB

December 15

Maytag MDBTT53AWB 24-tommer, indbygget opvaskemaskine giver alle rengøring af en fuld størrelse opvaskemaskine, men passer ind i en mindre åbning. Ligesom enhver opvaskemaskine installation brug MDBTT53AWB vand, kloak og elektriske forbindelser. I de fleste kommuner, skal en licenseret professionel give de relevante fittings nedenunder køkkenvask for at opfylde lokale bygningsreglementer. Når de er på plads, kan boligejer installere Maytag opvaskemaskine ved hjælp af et par enkle værktøjer.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen på stikkontakten du planlægger at bruge til opvaskemaskinen. Slå vandet fra under vasken. Køre hane, indtil nogen mere vand kommer ud af linjen.

•Drill et hul gennem den lavere mur af vasken kabinettet i opvaskemaskinens plads ved hjælp af en 1 1/2-inch hul så knyttet til en boremaskine. Dette er for strømledningen passerer. Bore en anden åbning i nærheden ved hjælp af en 1/2-inch hulsav til vandlinjen. Opret en tredje hul ved hjælp af 1 1/2-inch hul saw for afløb linje.

•Skub en kompression møtrik og Doppsko på ene ende af kobberrør til vandlinjen. Fastgør vand linje til forbindelsen på varmt vand linje under vasken ved at spænde compression møtrik i hånden. Tråd linje gennem åbningen i underskab og på forsiden af opvaskemaskine kabinet åbning. Skub en kompression møtrik og Doppsko på anden enden af slangen.

•Indstil en lille skål under den åbne ende af den kobberrør. Tænd for vandet på opvaskemaskinen til at skylle ud linjen. Slå den fra igen. Kassér vandet i skålen.

•Tilslut slutningen af kobberrør til en retvinklet 3/4-inch pipe-forbindelse. Stramme forbindelsen og forlade det, så åbningen er opad. Bånd slanger til gulvet med gaffatape.

•Indstil opvaskemaskine tæt på åbningen. Rute drain slangen fra opvaskemaskine gennem åbningen i underskab. Tilslutte afløbet slange til skrald bortskaffelse eller vasken afløb ved hjælp af den automotive-stil klemme, der kommer med slange. Spænd klemmen med en skruetrækker. Opret en høj bue af afløb slange mellem afløbet forbindelsen og åbningen til kabinettet. Tillægge vasken side af kabinettet ved hjælp af metal blikkenslager omsnøringsbånd holdes på plads med skruer i toppen af buen. Buen forhindrer dræn vand fra strømmer tilbage til opvaskemaskinen.

•Skub ikke armeret årets appliance ledningen gennem vasken side af kabinettet i opvaskemaskinen åbning. Lå opvaskemaskinen på ryggen. Brug en skruetrækker til at åbne den elektriske forbindelse på opvaskemaskinen. Kør snoren gennem åbningen på trækaflastning. Spænd skruerne på trækaflastning til at opbevare ledningen fra trækker sig ud af opvaskemaskinen ved et uheld. Tilslut den sorte ledning til det sorte stik, røde til den rød og hvid til den hvide, ved hjælp af wire nødder. Wrap nøgne grundstødning wiren omkring grundstødning skruen og stramme skruen. Sæt dækslet tilbage på den elektriske forbindelse. Indstille Maytag opvaskemaskine oprejst.

•Sæt montering beslag til top forsiden af opvaskemaskine med skruer fra montage kit.

•Skub opvaskemaskine på plads. Det er tungt, så du kan bruge en hjælper. Passe på ikke at komme i karambolage den elektriske ledning, kobber rør eller dræne slange. Skub overskydende ledning, slanger eller slange tilbage gennem underskab.

•Indstil en tømrer niveau inde i opvaskemaskinen til at kontrollere, at det er niveau. Slå benene for at justere dem, som nødvendigt. Åbne og lukke døren for at sikre, at intet er at fange.

•Træk retvinklet vandtilslutning indtil det forbinder med forbindelsen på opvaskemaskinen. Hånd spænd det, og derefter igen forbindelsen en fjerdedel slås ved hjælp af et par tænger.

•Åbn slangen klemme på opvaskemaskine slutningen af drain slangen. Klemme slangen på afløbet hul. Stramme klemmen.

•Sæt skruer fra montage kit gennem monteringsbeslagene og ind på undersiden af bordpladen. Fastgør adgangspanelet på plads med skruer fra montage kit.

•Drej vand på og se for utætheder. Stramme fittings, som nødvendigt. Tilslut strømforsyningsledning og tænd power til stikkontakten. Køre opvaskemaskinen gennem en cyklus før du bruger det til at vaske op.

Tips & advarsler

  • Husk at fjerne stikket fra renovationsafgifter hvis du hook op drain slangen til rådighed. Modsat fald kan ødelægge bortskaffelse enhed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com