Installationsvejledning til skarpe over komfur mikrobølgeovn

February 4

Sharp Corp. er kendt for at producere elektronisk udstyr som fjernsyn og DVD-afspillere, men det gør også apparater til brug i hjemmet. Sharp fremstiller en mikrobølgeovn, der kan installeres i et rum over din komfur, hvilket gør det let tilgængelige samtidig også spare bordplads. Korrekt installere mikrobølgeovnen og sikre, at det ikke falder, skal du oprette et hul i din væg, som du vil derefter nødt til at lappe med en gipsvæg lappe sammensatte.

Instruktioner

•Brug stud finder i det område hvor du ønsker at installere mikrobølgeovnen for at afgøre, hvor knopperne er i din væg. Over komfur mikrobølgeovnen er tung og skal være fastgjort til væggen studs for at forhindre skader på din væg og sikre mikrobølgeovnen ikke vil falde efter installation.

•Drej mikrobølgeovn på sin side og bruge boremaskine til at fjerne de to skruer, der holder montering plade på bagsiden af enheden. Fjern denne plade og sæt den til side.

•Brug de træskruer forsynet med mikroovn og boret til at vedhæfte vægpladen til studs, du fandt i trin 1. Få adgang til indersiden af muren ved hjælp af en hammer til at skabe et hul lige stor nok til at indsætte din hånd. På indersiden af muren, tillægge toggle møtrikker og bolte, (som leveres med mikroovn) del af skruen, der kommer gennem stud. Dette vil forhindre mikrobølgeovnen glider. Bruge drywall lappe sammensatte ifølge producentens anvisninger til at dække hullet. Lad den lappet væggen tørre før du fortsætter.

•Pick op i mikrobølgeovn (du vil højst sandsynligt brug for to folk til at gøre dette) og placere den tilbage nederste kant af mikroovnen i udkanten af monteringspladen. Skub den øverste kant af mikrobølgeovnen, således at det er flush med pladen og i den position, du vil have det til at hænge over komfuret.

•Åbn op kabinet over dit komfur og bruge den elektriske skruetrækker sæt de to øverste kabinet skruer forsynet med anordning gennem bunden af kabinettet ind i hullerne på toppen af mikrobølgeovnen. Placer skiver mellem skruen og kabinettet til at forhindre skader på kabinettet. Når du er færdig, Tilslut netledningen fra din mikroovn til en jordet stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en fryser eller udhæng over din komfur, vil du ikke kunne installere enheden.
  • Den skarpe mikrobølgeovn brugervejledning tilbyder flere metoder til at forbinde ovn udstødning til udstødningsgas i din mikrobølgeovn. Denne proces vil variere afhængigt af din ovn udstødning design.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com