Installere aluminium Ridge ventilationskanaler

November 9

Forberedelse

Fjern hætten helvedesild. Til Broramme tagene, snap en kridt linje 3/4-inch fra toppen på begge sider. Til tage med ridgepoles, snap linje 3/4-inch fra ridgepole. Slotten bør ikke mere end 3 inches lang. Markere ender for slots omkring 6 inches i fra indersiden af gavlene. Sørg for at tage hensyn til eventuelle udhæng. Brug en hobbykniv til at skære og fjerne helvedesild og underlag fra det markerede område.

Klippe Slot

Brug en magt sav til at skære taget beklædningen langs de markerede linjer. Indstille klinge dybde til at undgå at skære spær, og holde øje med neglene. Fjerne skåret ud dele af taget.

Installer Ridge udluftning

Placer ridge udluftning over slot i taget. Sæt de ende stik og Deltag udluftningsanordning sektioner med stik stik. Cut den sidste sektion i slutningen af taget til den rette længde. Af udseende bør ridge udluftningsanordning udvider forbi de åbne slot og dækker hele længden af højderyggen. Juster ventilen over slidsen og fastgør sikkert på plads, ved hjælp af 1 1/2-tommer søm eller skruer hver 12 til 18 inches. Sætte stropper over udluftningsanordning leddene og for enden af ventilationskanaler og søm eller skrue dem omhyggeligt på plads at knuse ridge udluftning.

Installere nye helvedesild

Dække udluftning med nye helvedesild for det bedste udseende. Kontroller dit arbejde omhyggeligt og foretage korrektioner hvis det er nødvendigt. Husk at blokere enhver eksisterende tag eller gavl afslutning ventilationskanaler at undgå kortslutning ridge udluftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com