Installere en køkkenvask på en granit flise bordplade

March 15

Installere en køkkenvask på en granit flise bordplade behøver ikke at være en kompliceret proces. Korrekt planlægning i udlægning af flisen er nøglen til at holde installationen enkel og problemfri. Så længe du lægge fliser med specifikke vasken dimensioner i tankerne, kan du smutte en selvstændig rimming køkkenvask i den færdige åbning. Efter vasken er på plads, er det bare et spørgsmål om installation af armaturer og tilslutning af rør.

Instruktioner

•Test anfald af vasken i counter top åbning. Sætte på en par arbejdshandsker til at beskytte dine fingre. Løft vasken ved at holde det selv afløb og armatur hullerne. Lavere vasken på plads, pas på ikke for at skrabe kanterne af vasken på tværs af flisen omkring åbningen. Kontroller, at ingen af flisen hindrer åbningen og at flisen var installeret niveau på counter top overflade. Markere nogen urocenter fliser med et fedt blyant. Fjerne vasken fra åbning efter afprøvning.

•Kontrollér eventuelle tilpasninger af de fliser, der er nødvendige for placeringen af vasken. Fjern udhængende fliser og skære dem til at passe ved hjælp af enten en våd flise kutter eller flise nippers. Udjævner ujævne fliser ved at justere dem på plads.

•Sæt en perle af silikone caulk omkring vasken åbning i bordplade til at afbøde vasken. Caulk fungerer også som en vandtæt forsegling og lim mellem vasken rand og fliserne engang placeret.

•Laveste vasken på plads på caulk perle. Placer en anden perle af caulk langs kanten af vasken hvor det sidder på fliser til at fuldføre den vandtætte barriere. Fjern eventuelle overskydende caulk med en fugtet finger.

•Skru i fastholde clips, der sikker vasken på plads under bordplade. Sørg for, at du placerer klippene, så vasken ikke bevæger sig på alle i counter top hulrum når installeret.

•Tilslut afløbet til vasken. Placer en perle af caulk med afløb åbning rand. Sænke si kurven ind i åbningen, at dreje det lidt til at sprede caulk jævnt, og derefter fjerne eventuelle overskydende caulk.

•Spread rør gevind sammensatte langs trådene af si-kurv til smøring hvis du nødt til at fjerne møtrikken senere.

•Slip gummipakning over de store tråde, efterfulgt af papir vaskemaskinen og derefter sikre kurv på plads med lås møtrik, skrue møtrikken over tråde ved hjælp af en skruenøgle.

•Installer vandhaner til vasken. Følg producentens anvisninger til at forbinde forskellige faucet typer til din vask, som forbindelsen processer vil afvige modeltype bruges.

•Tilslut vandforsyningen og afløbsrør til den installerede afløbet kurven og vandhaner ved hjælp af en skruenøgle. Kontroller, at du tilslutter de varmt og koldt vand rør til det relevante indtag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com