Installere Hardwood gulve Over beton

June 11

Om trægulv på beton

Mange husejere ønsker at nyde udseendet af ægte hårdttræ i deres kældre. Dette betyder imidlertid installere det over beton i nogle tilfælde. Dette kan gøres. Det er dog bedst, at fastsætte en sub gulv af krydsfiner eller gulvbelægning bord. Denne sub gulv vil give nogle isolering og absorbere fugt, der kan sive gennem beton. Da beton også bliver kold, vil det reducere vridning samt.

Prepping Slab

Hvis du vil installere hårdttræ på et konkret overflade du bør første lag at overflade med et materiale, der er fugt resistent. Sub gulv går over toppen af denne barriere. Det kan fastgøres på plads ved hjælp af konkrete anker skruer og det bør være meget sikkert. Tage til efterretning, at nogle fugt kan sive igennem hullerne til skruer. Når krydsfiner sub gulv er på plads i hårdttræ kan lægges lige over toppen af det.

Æglæggende træ

Når du er tilfreds med den sub gulv du kan begynde at installere hårdttræ gulv. Denne installation er ligesom alle andre. Kan du give mere plads til træ til at udvide på kanten af væggene. Et hul på 1/2 inches eller endda 3/4 tommer kan bruges her. Hårdttræ kan fastgøres ret til krydsfiner sub gulv ved hjælp af kortere finish negle og 1/2 tommer luftpistol negle eller hæfteklammer.

Efter installationen

Den eneste forskel med et trægulv på en betonplade er muligheden for mere fugt at komme ind i skoven. Overvåge værelse fugtighed og fugt indhold i overensstemmelse hermed. Du kan bruge en hygrometer til at tage fugt målinger. Sørg for at gulvet ikke vridning for tidligt eller kommer op i visse steder. Det bør overvåges lidt nøjere, hver uge eller så i starten, bare være sikker på at dit fugt barriere og sub gulv forhindrer fugt i at komme til hårdttræ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com