Installere kroneformen Over gips

March 30

Crown molding adskiller væg og loft sømmene. Crown molding består af rillet træ strips, der ligner gulvet molding, medmindre de er tre-dimensionelle. Du kan installere kroneformen på enhver væg, herunder en mur med gips. Gips er et belægning placeret over drywall som en færdig frakke og det er placeret over træ tremme. Træ tremme er det træ ramme bygget over studs i en væg. Ikke alle vægge har træ tremme.

Instruktioner

•Sæt en skrot stykke støbning i sted og mark i bunden af støbning på væggen. Gøre dette flere steder rundt i lokalet. Strække en kridtstreg over mærkerne og fastgør linjen for at oprette din "installation linje." Dette er den linje, der viser dig, hvor du vil placere bunden af crown molding, når du installerer den.

•Locate strøer og studs med en stud finder og markerer deres placeringer. Hvis gips er over tremme, vil du ikke kunne finde studs med en stud finder, fordi hele muren har træ strimler placeret bag gipsen. Hvis dette er tilfældet, kan du springe dette trin.

•Measure længden af væggen med et målebånd og klippe den første bestyrelse for længde på en miter så. Sørg for begge ender af støbning er firkantet.

•Sæt støbning på væggen, butt det op mod hjørnet og placere bunden af støbning på linjen kridt. Starter i midten af støbning, 8D-drev slut negle gennem støbning med en hammer ca ½-tommer fra toppen af den støbning og ½-tommer fra bunden af støbning. Drive søm ind i studs og strøer. Hvis du har tremme, jævnt mellemrum negle hver 10 inches. Hvis du har brug at splejse to stykker af molding sammen for at kompensere for længden af værelset, skåret en 45-graders tørklæde skære på hver ende af de boards du vil splejsning sammen med gering så.

•Installer hvert ekstra stykke af støbning som du flytter rundt i lokalet på samme måde som først. Når det er nødvendigt skærer 45-graders vinkler gennem bestyrelser for indvendige hjørner og hjørner for at sikre en stram pasform omkring hjørnerne i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com