Installere Vinyl gulvbelægning på trappen

March 15

Om

Vinylgulve er en god idé til trappen, fordi det er holdbare og vedligeholdelsesfrie. Vinylgulve også behøver ikke at være tomrum, som kan være svært på trappen. Du kan gøre dette projekt selv med et par værktøjer og nogle tid.

Skæring

Når du installerer vinyl gulvbelægning på trapper, skal du klippe det til længde og bredde af slidbaner. De fleste vinylgulve er fleksible, men du kan ikke ønsker at indhyllingsafstand det trappen, da det kan knække og vil ikke holde sig godt. Skære gulvet, så det kan installeres på riser, slidbanen og omkring næsen uden mismatching mønstret hvis det er muligt. Der kan være en vanskelig opgave, men gøre bedst du kan, det giver bedre resultater.

Installation

Når cut alle du skal gøre er lægge gulvet på en kontinuerlig 1/8 perle af lim. og fastgøre den til trappen. Arbejde en trappe på et tidspunkt og gå langsomt, svarer til mønsteret når det er muligt. Gulvbelægningen kan installeres direkte ud på krydsfiner eller oven på en filt under lag på krydsfiner. Der er ingen særlig under lag kræves til vinylgulve.

Forkant og opbakning

For at dække op i sømmene fra trappe slidbane og opbakning, kan du installere en længde af støbning eller en simpel strimmel af afrundede 1/4 træ stripping. Tack dette med negle og Fastgør det med selvklæbende lim. For næsen af trappen kan du købe plast trappe næse støbe eller efterlades åbent, sømmen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com