Installere Vinyl plankegulv gulve

March 7

Introduktion

Vinyl planker ser meget gerne trægulve men er mindre dyre. I kældre og andre områder, hvor fugt er et problem, har de fordelen at være vandtæt. Vinyl plankegulv gulve er nemme at installere. Du kan bruge enten regelmæssige vinyl planker eller den selvstændige vedhængende type. Selvstændig stikning planker er tyndere og lidt mindre holdbare. Til at begynde, måle rummet og beregne areal, herunder toiletter og entryways. Tilføje omkring 10 procent til trim at finde, hvor meget du skal købe. Andre forsyninger, du har brug for er sub gulv primer/fugemasse, patching sammensatte og træ kit. For værktøjer, skal du leje en vinyl fliser fræser. Du kan bruge en hobbykniv og T-square for små værelser. En kridtstreg for orientere plankerne er hjælpsom, sammen med en etage skraber og citrus-baserede klæbende opløsningsmiddel hvis du har brug at fratage gamle vinyl. Hvis du vælger at bruge almindelige snarere end selvklæbende vinyl plankegulve, skal du vinyl gulvet lim, en hakket murske og en sal roller.

Forberedelse

Start med at fjerne sokler og tærskler. Hvis du har brug at fjerne gamle vinylgulve, bruge en etage skraber og en citrus-baserede gulvet klæbende remover--er disse mindre giftige. Undersøge den overflade, hvor du skal installere vinyl plankegulv gulve og bruge en lappe sammensatte at fylde alle revner ved hjælp af en spartel. Glat ud disse steder og bruge sandpapir til niveau dem ud, hvis nødvendigt. Giv rummet en god feje og moppe. Du har brug for en glat, selv overflade til din nye gulvbelægning. Endelig, sætte ned et lag gulv primer til at fungere som en fugt segl.

Installation

Vælg den mur, der er i de vigtigste linje af synet af rummet. Oftest, er dette på væggen over for hovedindgangen. Fastgør kridtstreg langs længden af denne mur for at sikre det er helt lige. Hvis ikke, skal du bruge linjen kridt til at orientere plankerne. Hvis væggen ikke er lige, efterlade et tomrum for at installere delvis planker skåret til at passe. Ideen er plankerne skal line op i en lige linje til at producere det bedste udseende. Start i det ene hjørne og skrælle papiret opbakning og Placer planken ud på gulvet. Tryk nedad for at gøre den klæbende stick til sub gulv. Lægge en enkelt linje af vinyl planker ende til ved hjælp af kridtstreg som en guide. For at starte den anden række, halveret en planke. Ved vekslende hele og halve planker starte hver linje, du tumler dem og skabe en mere autentisk udseende. Færdig med at installere gulvbelægningen ved at måle hver enkelt hul for enden af lokalet og langs siderne og udskårne stykker til at passe.

Ved hjælp af lim

Trin til at installere vinyl plankegulv gulve ved hjælp af en separat selvklæbende er den samme bortset fra limen selv. Brug altid en selvklæbende vinyl planke fabrikanten anbefaler. Vinyl gulvbelægning klæbemidler er "produkt specifikke" og fungerer ikke godt med andre mærker. Spredes et lille område--2 eller 3 planker værd--med lim. ved hjælp af et lille hak murske afholdt på en 45-graders vinkel. Installere plankerne, lige som du ønsker den selvklæbende type. Når du er færdig, skal du bruge et tungt gulv roller at udjævne gulvet og sørg for, at det er solidt fæstnet til sub gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com