Installere Vinyl sidespor på stuk

November 26

Installere Vinyl sidespor på stuk

Når du endelig dæk for at forsøge at gøre denne stuk på huset ser godt ud, du bliver træt af de årlige magt vasker eller du bare ønsker en forandring, så er det tid til vinyl sidespor på stuk. Du kan faktisk installere det selv. Det tager noget tid, men resultaterne er umagen værd.

Instruktioner

•Vurdere stuk. Hvis stuk er smuldrende og i meget dårlig forfatning, bør du overveje at fjerne den. Brug enten en hammer med de bredeste kolde mejsel tilgængelige eller en SDS roterende hammer med den største mejslen bit tilgængelige. Dette gemmer din krop fra en masse stress.

•Strip det ud, hvis din stuk er i god stand. Tømte den ud er en betegnelse for at sætte brædder hele vejen rundt i huset med 16-tommer intervaller. Før du begynder, Sørg for væggene er niveau. En plan overflade er vigtig for succes af sidespor. Hvis dine vægge ikke er plan, justere højden af brædder med shims til at gøre dem ensartede.

•Start med blinkende og en vejr barriere, hvis du bruger en, før du begynder. Blinkende stopper strømmen af vand hvor træbeklædningen butts op mod tilstødende materiale. Bruge blinkende og type af søm, som producenten anbefaler.

•Installer tilbehør. Start ved at installere hjørnet stillinger, vindue blinker, trim og Jørgensen-kanaler. Hvis du vil male trim, gøre det nu, før du lægger på sidespor eller tilbehør. Bruge et niveau på hver.

•Begin starteren strimler. Sørg for, at sidespor starter niveau. For at gøre dette, skal du markere et punkt på den væg, hvor du vil sidespor til at starte. Måle op 1/4 tommer, mindre end starter strimmel bredde og markere stedet ved omkuld i en søm. Binde en kridtstreg på neglen, udjævner det med en 4-fods niveau og fastgør kridtstreg. Fortsætte rundt i huset, indtil du fuldfører alle linjer for starteren strimler.

•Nail eller skrue træbeklædningen ned løst. Du skal tillade vinyl sidespor til at glide så det kan udvide og kontrakt frit. Det samme er tilfældet med tilbehør som J-kanaler.

•Vary sømme på sidespor ved skiftevis de korte stykker på hver ende i forskellige rækker.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttende gear når fjernelse stuk eller skæring og installation af sidespor.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com