Installerer du Pergo, Longways eller sidelæns?

April 25

Laminatgulve, er uanset om du taler om navnet Pergo eller nogen anden, en træ-look alike materiale, der kommer i planke-format, der er installeret som et flydende gulv. Det vil sige, er det ikke naglet eller knyttet til undergulvet, selv. Udlægning af laminat materiale er en af de vigtigste dele af installationen, da det kan øge eller formindske de virtuelle størrelse af rummet gennem virtuelle illusion.

Grundlæggende i Pergo

Pergo er en snap-sammen laminat materiale, der installerer væk. Der er køre riller i bestyrelserne længden af bestyrelsen, med en "mandlige" og "kvindelige" slutningen på hvert stykke. Når disse to afsnit er snapped sammen, er brikkerne låst på plads. Når en række er installeret, en anden række følger og er snapped ind mod den første række, og derefter så videre gennem hver efterfølgende række.

Typisk anlæg

Den traditionelle laminat installation følger den længste væg af et værelse. Ikke at den anden mest almindelige måde er at følge den mest synlige område i et rum, som kan være en døråbning eller en funktion mur, såsom hvor fjernsynet er placeret i en stue. Ved at gå med den længste og mest synlige væg, sikre du at layout "strømme" med rummet. Og i tilfælde hvor den længste væg er valgt, det hjælper med at holde nedskæringer til et minimum, som du bruger længere dele af bestyrelser, som også hjælper med at skære ned på installationstidspunktet.

Mindre rum og visuel appel

Mindre rum med fordel køre laminat materialet kører vinkelret på den længste væg i rummet. Ved at køre skrå brædderne på langs i den modsatte retning, opretter du en visual illusion af mere plads end der egentlig er. Derudover vælge for at installere laminat materialet kører vinkelret på væggene, der har windows, så når sollyset kommer ind i stuen gennem vinduet og falder på gulvet, gulvet leddene køre med lys i modsætning til krydser det.

Gangene

Posten gangene er et andet område hvor du med fordel køre materiale sidelæns i stedet for længde. For eksempel, når du først indtaste en hjem og konfronteres med en gangen fører til køkken eller stuen, hvis du kører materialet på langs med længden af gangen skaber det en smal føler til gangen. Kører materiale sidelæns fra side til side af gangen skaber en illusion af mere plads. Det kan du centrere installationen og fjerne synlige nedskæringer, også fordi de er begravet under væggen baseboard trim.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com