Installerer keramiske fliser Over Linoleum

January 25

Du kan forberede en linoleum gulvbelægning at installere flise uden at fjerne det hvis din linoleum gulvbelægning blev installeret efter 1986. Hvis dit linoleum gulv var installeret før 1986, kan det indeholde asbest. Asbest test kits er tilgængelige på isenkræmmere, hjem forbedring centre, nogle apoteker og købmandsforretninger. Hvis dit gulv tester positiv for asbest, kontakt en professionel gulvbelægning fjernet eller at installere en ny undergulvet oven på linoleum.

Instruktioner

•Sand linoleum ved hjælp af en håndholdt elektrisk sander og 40-sandkorn sandpapir til at slibe overfladen. Test for at bekræfte den korrekte forberedelse af linoleum ved at hælde vand på overfladen. Hvis vandet perler fortsætte slibning og hvis linoleum absorberer vand, er linoleum klar til flise installation.

•Aftør støv fra gulvet med en fugtig svamp. Find midlines til bredde og længde af rummet. Måle bredden af rummet i hver ende og markere midtpunktet for begge målinger. Stræk og snap en kridtstreg fra center måling i den ene ende af rummet til center måling på den anden. Gentag dette for at finde midtpunktet for længden af rummet.

•Mix tynd-sæt mørtel efter producentens anvisninger til korrekt konsistens. Startende fra de krydsende linjer, sprede mørtel ved hjælp af den lige kant i en 1/4-inch-af-1/4-tommer kvadrat indskåret murske afholdt i en flad vinkel. Kam tynd sæt mørtel ved at holde tænderne af murske mod gulvet og trækker murske gennem mørtel med en 45-graders vinkel.

•Lay din første flise på hjørnet af de krydsende linjer, vride flise lidt frem og tilbage for at sætte flisen fast i mørtel. Fortsætte med at tilføje mørtel til gulvet og angive yderligere fliser, placere 1/4-inch flise afstandsstykker mellem hver flise. Arbejde fra midten af rummet til udvendige vægge, gør enhver flise nedskæringer nødvendige som du nå vægge eller gulv kabinetter.

•Tillad tynd-sæt mørtel til angivet til 24 timer at helbrede. Afstå fra at gå på tværs af klinkegulv, mens mørtel indstiller.

•Mix injektionsmørtel med vand, indtil det når sammenhængen i jordnøddesmør. Lad injektionsmørtel hvile i 10 minutter at tillade farvestoffer til at udvikle, derefter omrøres injektionsmørtel igen. Spredt injektionsmørtel over flise med en cementmørtel float afholdt i en flad vinkel, ved at trykke på injektionsmørtel i fugerne mellem fliserne. Hold injektionsmørtel float på en stejl vinkel, og fjern eventuelle overskydende injektionsmørtel.

•Aftør fliserne med en fugtig injektionsmørtel svamp for at fjerne enhver injektionsmørtel rester. Tørre fliserne med en fugtig klud til at fjerne enhver injektionsmørtel haze derefter buff fliser tør med en ren, blød klud.

•Mist injektionsmørtel linje med en sprayflaske og vand to gange om dagen for tre dage til fugtige helbrede den. Fugtig hærdning maksimerer styrken af injektionsmørtel som det hærder. Efter flisen har fugtig helbredt, anvende flise injektionsmørtel renere med en svamp og krat overfladen med en stiv børste. Skyl gulvet og lad det tørre før anvendelse sealer.

•Pour gennemtrængende injektionsmørtel sealer ind i en lavvandet gryde og anvende sealer på fugerne med en svamp. Tørre op eventuelle overskydende sealer med en blød tør klud.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller og en dusk maske, når slibning dine linoleum.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com