Instant loppe frastødende

May 3

Instant loppe frastødende

Forebyggelse er den bedste metode til loppe kontrol. Afskrække lopper fra dit kæledyr, hjemmet og haven kan hjælpe med at forhindre et angreb. Men ikke alle retsmidler er sikkert for forskellige dyr, som en kat og en hund, så bør du tale med din dyrlæge for den bedste rute til at tage med dit kæledyr.

Æteriske olier

Du kan købe eller blande din egen æteriske olier til spritz på jeres hund hen til holde lopper væk. PeTA antyder tilføjer 6 til 7 dråber hver af følgende æteriske olier til 1 kop vand: eucalyptus, rosmarin, tea tree, citronella og pebermynte. Brug denne spray til spritz din hund hver anden dag. Du skal muligvis justere mængden af dråber anvendes afhængigt af dit brand af æteriske olier. Katte ikke kan tåle æteriske olier, så ikke spray din kat.

Pesticider

Mange over-the-counter loppe repellanter er tilgængelige for dit kæledyr. Ser i pet gemmer og din dyrlæge klinik for en krave, spray eller oral tablet, der vil arbejde for dit kæledyr. Disse produkter bruger et pesticid som Nitenpyram for at dræbe lopper.

Hus og have

At holde dit hjem støvsuges og plænen klippet kort vil også hjælpe med at holde lopper væk. PeTA antyder, overbrusning en håndfuld diatoméjord på gulve før støvsugning for at dræbe enhver levende lopper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com