Instruktion om at gøre vandfald forhæng

December 20

Instruktion om at gøre vandfald forhæng

Vandfald forhæng er sammensat af to dele. Vandfaldet er en fast swag-stil valance, der kan være monteret på et bord eller gardin stang. Forhæng er typisk i samme stof som valance og enkel eller plisseret gardin paneler der hænger bag vandfaldet valance. For en standard størrelse dobbelt - hung vindue er det fælles for vandfald skal foretages af tre små swags med en flæse på tværs af toppen.

Instruktioner

•Measure og skåret tre stykker af stof 16 af 25 inches. Fold stoffet til en 12-1/2 af 16 tommer rektangel. Foranstaltning 6 inches langs toppen af 12-tommer side. Tegn en lige linje fra mark til bunden uden for hjørnet (ikke fold). Skær langs linjen. Gentag dette for hvert stof stykke.

•Åbn stof stykker. 12-tommer længde er toppen. Den 25-tommer længde er bunden. (Du kan tilføje trim langs bunden.) De vinklede sider vil hus lomme stang og har en flæse.

•SEW en 1/2-inch hem rundt om alle fire sider af hvert stof stykke. Fold tilbage en vinklet side af 2 inches. Sy en søm 1 tommer fra folden. Sy en anden søm 3/4 tommer fra den første søm. Gentag for den anden vinklede side. Sy hvert stof panel på samme måde.

•Thread alle tre swags på en Cafe style gardinstang. Start på en langside hjørne til en kort side hjørne, på tværs af byens swag afhente de andre korte side hjørne gennem til langside hjørne. Justere din folder til ser pæn. Tråd de andre to swags på samme måde.

•Kontrollér to gardin paneler i samme stof som valance ved at måle bredden af vinduet plus halvdelen af bredden af vinduet. Måle fra stangen på gulvet og tilføje 3 inches til hems.

•SEW en 1/2-inch hem omkring alle sider af panelet gardin. Fold 2-1/2 inches fra toppen tilbage og sy over den eksisterende hem. Dette vil skabe en stor lomme, der vil passe de fleste gardinstænger. Du kan også hænge dette gardin med ringe og clips. Gentag for din anden gardin-panel.

Tips & advarsler

  • Højden af vandfaldet kan varieres ved at ændre dine målinger og ved at vælge at bruge et enkelt stort swag over tre mindre swags. Trim kan tilføjes langs den nederste kant til at forbedre swags mere.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com