Instruktioner for AOC skærm

January 23

En AOC eksterne computerskærm fungerer som interface til PC eller en tilsluttet computer tårnet. En monitor sluttes til computeren med et medfølgende kabel og får strøm via en netledning, der tilsluttes en almindelig stikkontakt. Når først installeret, kan skærmen justeres så de passer til dine behov. Du kan have spørgsmål om hvordan man krog op og justere skærmen. Med et par enkle trin, kan installationsprocessen være en hurtig.

Instruktioner

•Sæt det nederste segment af fod fladt på en plan overflade og lavere skærm til stop af stå indtil det klikker på plads. Hold bunden af skærmen og bøje skærmen bagud mellem 5 til 20 grader så du se fuld-on skærm når man sidder foran den.

•Sæt ledningen fast i "AC" terminal i nederste venstre hjørne af AOC tilbage. Indsæt den fronter ende af netledningen i en power strip eller væg stikkontakt med Vekselstrøm.

•Sæt 15-pin D-sub kabel til den "Analoge" terminal på den nederste højre hjørne af AOC tilbage. Skru to side skruerne med uret, indtil kablet er låst til terminalen. Indsæt anden enden af kablet i computerens D-sub port og spænd skruerne på plads.

•Sæt den valgfri 24-pin DVI kabel i nederste højre hjørne af AOC "DVI"-porten. Skru to skruerne i terminalen, indtil forbindelsen er sikker. Skrue anden enden af kablet til computerens DVI port.

•Skub "Power" knappen i nederste højre side af frontpanelet for at tænde AOC. Power lys vil komme på i det nederste højre hjørne af frontpanelet.

•Skub "Menu"-knappen i nederste højre side af AOC til at få adgang til skærmens Kontrolpanel. Tryk på op- eller ned-knappen på nederste højre hjørne af frontpanelet, vælge en OSD indstilling, såsom "Lysstyrke" eller "Kontrast." Skubbe op eller ned for at justere den valgte OSD indstilling til din smag. Brug op- eller ned-knapperne for at vælge "Exit" for at gemme indstillingerne og afslutte panelet. Vælge og justere alle indstillinger for OSD, indtil skærmen er sat op til din smag.

•Skub "Power"-knappen for at slukke AOC skærm mens du holder "Menu" knappen for at låse indstillingerne. Drej AOC tilbage på at bruge den. Hvis du vil foretage yderligere justeringer, tryk og hold "Menu"-knappen, mens skærmen er slukket og drej skærmen tilbage på at låse indstillingerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com