Instruktioner for at bruge en saftpresser

October 12

Den trofaste gamle lemon squeezer klippe bare ikke det disse dage. Frisk juiced frugter og grøntsager burst med sundhed og smag, og den eneste vej frem er at købe en elektrisk saftpresser, der kan håndtere uanset hvad du smider på den. Saftpressere endelig udvikler sig i high-tech stykker af maskiner, udtrække mest ud af dine fem om dagen og give dig alle undskyldning at pakke dig selv fuld af vitaminer, mineraler, enzymer og fytokemikalier hver dag.

Instruktioner

•Kontrollér at saftpresser er samlet korrekt ifølge producentens anvisninger. Placer saftbeholderen under tuden, før du begynder at saftpresning.

•Wash dine frugter og grøntsager under koldt vand. En svag hvid eddike opløsning af 1 del eddike til 3 dele vand er effektive til at reducere overflade bakterier med op til 90 procent. Men, den U.S. næring & bedøve Administration fastholder at almindelig rindende vand er tilstrækkeligt til at rense råvarer og fraråder sæbe og producere vasker.

•Peel tykhudede frugter som appelsiner, ananas og meloner. Halveret stenet frugter som blommer og ferskner til fjern stenen, og skære ud af bladene og bunden af rabarber. Bærfrugt behøver ingen forberedelse ud over vask, og kirsebær skal blive stenet før saftpresning. Tyndhudet frugter som æbler og nektariner behøver ikke peeling, men du bør fjerne kerner og Gruber.

•Peel kogte rødbeder at fjerne tyk hud. Selvom du har vasket produkter, bør du krat rodfrugter som søde kartofler og gulerødder og top og hale gulerødder. Alle grønne og grønne grøntsager kan være juiced, selv om ærter og bønner skal være afskallet først. Fjerne tomat stængler, og afbrød base off selleri.

•Klippe din råvarer i bidder, 2-tomme eller mindre, og slip dem i føderen tube øverst på maskinen. Røret er normalt bred nok til at rumme større stykker, men mindre stykker reducere slid på de bevægelige dele.

•Sæt stemplet på toppen af råvarer, og tænd saftpresser. Tryk på ned med stemplet, med lige nok pres til at guide råvarer på rist diske. Saften løber ud gennem tuden i saftbeholderen, mens papirmasse er adskilt og indsamler i papirmasse collector. Sluk maskinen, før du indsætter mere producere, og genstart derefter.

•Juice fra frugt og grøntsager vil have nogle skum eller skum på toppen, produceret af centrifugalkraften af maskinen. Dette er normalt og påvirker ikke smagen af saft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com