Instruktioner for at gøre en baldakin til et marked paraply

May 26

Et marked paraply blev traditionelt brugt i markedet indstillinger som en landmands marked eller street fair. Men udseendet er blevet en meget populær paraply stil til terrasser samt. Hvis du kun sætte ud din marked paraply, når du planlægger at bruge det, vil den oprindelige lærred vare dig for år. Men hvis du lade det i sol og regn hele tiden, skal du erstatte lærredet efter en enkelt sæson.

Funktioner

Traditionel gårdhave og stranden paraplyer har en draperet valance (pjuske) rundt i kanten. Derudover har en gårdhave paraply en meget lille vinkel mellem center pole og kanten af paraply skygge. Disse funktioner kan gårdhave paraply til at give skygge samtidig med at den forhindrer, at vinden skubber paraply. I modsætning til denne type af paraply opbygges et marked paraply for synlighed. Er der en stejlere vinkel fra center pole til kanten af paraplyen, så solsejl kan ses. Derudover er der ingen valance langs kanten af skyggen at blokere synlighed af varer sælges under paraplyen. For at kompensere for muligheden for vinden, er solsejl lavet i to stykker at tillade en vind udluftning.

Materialer

Markedet paraplyer er typisk lavet af all-weather lærred i lyse farver for maksimal synlighed. En paraply bruges i en faktiske marked kan så opvakt farvet som en markise, med dyb rød eller mørk grøn lærred. I stigende grad kan markedet paraplyer, der er fremstillet til brug i hjemmet foretages med lærred i dæmpede eller neutrale farver såsom beige eller khaki. Du kan købe alle-vejr canvas stof for dit fortelt i de fleste hjem eller polstring butikker. Du skal også bruge en symaskine, saks, lige ben, et strygejern og et søm ripper til at konstruere din nye fortelt.

Proces

For at konstruere en ny markise, skal du først fjerne den gamle fortelt fra din marked paraply. Vask lærred for at fjerne mug, støv eller snavs. Du skal bruge dit lærred fortelt som mønstret for en ny skygge, så du ikke ønsker at overføre snavs på din nye stof, når din gamle fortelt stykker rører de nye stykker. Brug et søm ripper til at forsigtigt skære sømmene af dine gamle fortelt og dekonstruere materialet. Tryk på lærred flad. Fastgør disse stykker på det nye lærred stof og klip dem ud. Derefter sy det nye lærred sammen for at danne en ny nuance. Placere denne nye skyggen på paraplyen, hvor den gamle solsejl var.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com