Instruktioner for at gøre et håndværk Bazaar træ Display til kranse

April 19

Instruktioner for at gøre et håndværk Bazaar træ Display til kranse

Craft bazaar sæson er i fuld gang i efteråret. Skoler, kirker og parker typisk giver en tabel og stol til en kreditor til at vise håndlavede varer velegnet til ferie gaver. Hvis du sælger større ting, såsom kranse, vil en stående display, der er nem at bære og konfigurere gøre en mere effektiv præsentation. En simpel stigen-Figurvisning kan foretages hurtigt med elementer fra et hjem forbedring butik. Det samme princip kan bruges til at lave en dobbelt-dør-stil display.

Instruktioner

•Kontrollér et arrangement af kranse på gulvet og foranstaltning til at bestemme hvor meget træ espalier du nødt til at købe. Overveje en højere og mindre bred skærm til at gøre standen lettere at bære. Afhængigt af størrelsen af kranse, Prøv to eller tre på tværs af tre eller fire rækker ned.

Forpakket gitter. Anvendes til udendørs screening, gitter er solgt i hjemmet forbedring butikker og kommer i forskellige størrelser og stilarter (diagonal eller firkantede). Gitter omkostninger fra omkring $12 til $40. Før cut, indrammet stykker kan findes i 2 af 8 fod, 4 af 8 fod og 5 af 1 fod størrelser. Store, urammet stykker er billigere, men du bliver nødt til at skære dem til størrelse. Finde ud af om du kan bære en 8-foot-tall stykke. Hvis ikke, to 5 x 1 gitter skærme kan bruges sideløbende.

•Brug reb eller rafia at samle din skærm. For en stigen stil, binde flere knob gennem huller i toppen af de to stykker af gitter. Rafia eller et tykt tov med flossede kanter vil skabe et rustikt udseende. Et alternativt design er side-by-side paneler. Bruge reb eller rafia for at gøre knuder langs midten som hængsler på en bifold dør.

•Kontrollér en knude i det nederste venstre hjørne af en ramme, Kør rebet 2 eller 3 fødder og binde en knude i det nederste venstre hjørne af andre stykke så panelerne ikke glider fra hinanden i bunden. Gør det samme på højre side. Har nogen afholde gitter paneler øverst, mens du bestemmer den optimale længde af rebet nederst. For ekstra sikkerhed, skal du placere vægte (store sten, telefonbøger) bag hjørner af frontpanelet for at holde rammen fra at være et uheld puffede indad.

•Brug store S kroge at suspendere kranse fra huller i gitter. Eller bruge båndet til at binde kranse rundt om dele af træ.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at opbygge en krans indehaveren, bruge en frakke træ, som har flere våben, eller en tøj rack, som har en metal pole på tværs af toppen. Bruge S kroge eller stykker af bånd til at binde kranse til pol.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com