Instruktioner for at gøre hjortetak lamper

February 19

Gevir lamper giver en dejlig og unikke touch til et værelse. Perfekt til jagt eller skiløb lodges eller ethvert rum indrettet med naturlige objekter, varme toner og økologisk kurver af en hjortetak lampe giver en stilfuld samtale stykke.

Ved hjælp af hjorte eller elg gevirer er ikke nødvendigvis grusom. Disse dyr kaste deres gevirer hvert år, og mange naturvenner gå gennem skoven indsamle dem.

Instruktioner

Instruktioner

•Find en hjortetak, der kan stå op, når tændt sin skarpe ender. Du skal muligvis bruge flere små gevirer. Du kan slutte sig til dem sammen i en stabil og behagelig arrangement efter du rense og lak af gevirer.

Rens gevirer og fjerne snavs, organisk stof eller snavs. Være grundig, og sørg for at rense alle de små riller og bøjninger i gevirer. Du skal muligvis en lille tandbørste til virkelig komme derind.

•Coat af hjortetak eller gevirer med lak eller fernis. Bruge så mange frakker som du ønsker; de mere frakker mere skinnende gevirer vises. Sørg for at anvende lak eller fernis uden for eller i et godt ventileret rum, men, som kemikalier kan få ganske ubehagelige.

•Hold en inverteret gevir som top til at danne udgangspunkt for lampe socket. Bor et hul i bunden af denne gevir at skabe en exit hul til lampe ledning.

Arrangere andre gevirer omkring den øverste hjortetak, indtil du opnår det udseende, du ønsker, hvis andre gevirer er nødvendige. Wire gevirer sammen. Må ikke bekymre dig om hvordan det ser ud, fordi du vil fjerne kablet senere.

•Test lampe socket kit før den vedhæftes gevirer. Tråd ledningen af lampe socket forsigtigt gennem hjortetaks exit hul, og trække i stikket base til toppen af den inverterede hjortetak.

•Sæt yderligere gevirer med lodde og en lodning pistol, holde hjortetak holding lampe-stikket på Centeret. Fjerne kablet, når alt er korrekt tilsluttet.

Skrue en pære ind i stikket, og Placer lampeskærm over pære. Det er nemmest, hvis lampeskærm er den slags, der tillægger pære i stedet for Socketen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com