Instruktioner for betonblok swimmingpool opbygningen

June 25

Instruktioner for betonblok swimmingpool opbygningen

Installere en swimmingpool i din baghave vil gøre for nogle sjove tider og bidrage til at øge gensalgsværdien af dit hjem. I-jorden pool entreprenører har tendens til at opkræve en masse penge for at koordinere de mange forskellige underleverandører involveret. Du kan spare udgifter, men ved hjælp af en betonblok pool kit og bruge dine egne underleverandører. En lille baggård pool 12 af 24 fod med en 3-fod lavvandede ende og en 6-fods dyb slutningen er god størrelse til en lille baggård.

Instruktioner

•Indstil figuren, dybde, placering og oplysninger om poolen design. Beslutte, om det vil være færdig med gips og flise eller en mere holdbar custom vinyl pool liner. Få byggetilladelser fra den lokale township. Afstikke omkredsen, tilføje 12 inches til den ønskede størrelse til bredden på den konkrete blok.

•Cross-foranstaltning hjørne til hjørne at forsikre rektanglet er sandt. Leje en traktor operatør til at udgrave, ved hjælp af en streng niveau på jorden til at kontrollere den endelige omkredsen er niveau. Hvis puljen er at være 3-fod dybt i de lavvandede ende, grave en ekstra 6 inches til et støbt betonfundament og en anden 5 inches for at faktor i en flise coping og vandlinjen. Langs kanten af den hele base, grave ud en 16-tommer bred af 8-tommer dyb fod.

•Dig et hul til de vigtigste afløb i dybet ende med en grøft gennem væggen for at pumpen og lægge grus i kanalen, når rørene er installeret. Installere eventuelle nødvendige lyskasser og ledninger og gøre en 12 x 12 tommer gitter af #3 armeringsjern i bunden af puljen. Bøje barer opad langs siderne af basen, så den konkrete blok kan være låst med det.

•Hav en lastbil hælde beton i bunden som det er vibrerede. Behandle overfladen med en rå-kost finish, hvis du vil anvende en gips belægning. Når hærdet, efter tre dage, Begynd æglæggende blok væg til det niveau, hvor klare begynder, 2 inches under klasse. Skære huller i blokere for tilbagevenden VVS linjer, lyskasser og hulskeer.

•Kontrollér lille, boks udgør for hulskeer og så betonen vil forankre dem på plads. Indsæt armeringsjern i hver af blok væggen hulrum. De bør være længe nok for at holde op over muren og fylde hver blok åbning med beton som du ryste armeringsjern og hjælpe betonen til at bilægge. Også hælde en konkret krave omkring poolen væggene til at give dem stabilitet og tilføje enhver trappe detaljer som nødvendigt.

•Fyld i ydersiden af pool væggene med jorden efter betonen er tørret. Anvende en gips finish på indersiden af poolen eller en vinyl liner. Angiv derefter en flise coping langs toppen af muren, ved hjælp af enten cement eller en mere holdbare syntetiske klæbemiddel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com