Instruktioner for Breadman ultimative TR 2200C

October 2

Slår intet duften af friskbagt brød, og en elektronisk brød maker kan gøre vågne op til at lugte en daglig virkelighed. Ved hjælp af en pause maker er meget enklere end Brødbagning i hånden og fra bunden. Breadman ultimative brød maker gør bagning for dig i tre forskellige loaf størrelser og med over 100 forprogrammerede indstillinger. Den Breadman ultimative retails for $180 nye, men brugte modeller kan købes online for tættere til $100 i November 2010.

Instruktioner

Opsætning af

•Unpack brød maker og tørre ned alle overflader med en våd klud. Skræl den beskyttende plastfolie ud af kontrolpanelet.

•Sæt maskine på et tørt, selv overflade. Det er bedst at holde brød maker, ekstreme temperaturer, der kan påvirke gær og væk fra steder hvor fedt eller vand kan plaske på maskinen. Ikke sætte den for tæt på kanten af counter eller tabel.

•Sæt Breadman Ultimate, og tryk på knappen "Vælg". Vælg "hvid," "hurtig" og "light skorpe" og tryk på start. Systemet kører gennem en tom cyklus som det sidste trin af rensningsprocessen.

Bage brød

•Åbn låget og fjern bagning pan. Få fat i håndtaget og løfte panden lige op og ud af systemet. Indsæt den bagning pagaj flat-side ned.

•Tilføj ingredienser til bradepande. Breadman kommer med en opskriftsbog med hundredvis af opskrifter. Tilføje våde ingredienser først, derefter tørre ingredienser og gær (eller bagepulver eller pulver) sidst i en lille fordybning i toppen af de tørre ingredienser.

•Sæt bagning pan tilbage i til kammer og luk låget. Tilslut maskinen. Tryk på "Select" knappen for at vælge cyklussen (som anført i opskriften). Tryk på "Skorpe kontrol" til at vælge en lys, medium eller mørk skorpe. Tryk på "Loaf størrelse" for at angive en 1, 1,5 eller 2 pund brød.

•Tryk på knappen "Start" for at begynde processen. Maskinen vil ælte dejen, hvile og begynde at bage. Fortvivl ikke, hvis vinduet tåge op lidt - dette er normalt for processen. Maskinen bipper og klokkeslætsformat Viser "0:00" når processen er færdig.

•Fjern loaf pan fra maskinen ved hjælp af en ovn mitt. Vend bradepande på hovedet og ryst gryden indtil brødet glider ud. Tillad brødet til at stå på en afkøling rack for 20 til 30 minutter før opskæring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com