Instruktioner for Buffalo værktøjer Jitterbug rystepudser

June 20

Instruktioner for Buffalo værktøjer Jitterbug rystepudser

Buffalo værktøjer Jitterbug rystepudser er en standard hjem sander anvendes til udjævning og klargøring af vægge før maling, samt en række andre opgaver. Det har en rektangulær slibning pad, som du kan passe standardstørrelse sandpapir fra en række forskellige producenter. Jitterbug rystepudser er en luft-drevne værktøj, hvilket betyder, at du skal have en luftkompressor og luft linjer til at betjene den.

Instruktioner

•Drej sander hovedet så at dens slibning pad vender mod dig. Låse barer på forsiden og bagsiden af sander. Disse hold sandpapir på plads på den slibning pad.

•Sæt ene ende af sandpapir under en af de låsning barer. Klemme denne bar ned til hold sandpapir på plads. Strække sandpapir stramt over slibning puden, så sikre i sted under andre låsning baren herpå.

•Drej Jitterbug sander tilbage derefter sætte luften linje fra luftkompressor til montering bag på sander. At gøre dette, trække sig tilbage på det låsning ring på luften linje, skub den åbne ende af luften linje over den sander messing montering, og frigive de låse ring.

•Hold base af sander mod overfladen, der skal slibes, Tryk ned på palm aftrækkeren på toppen af Jitterbug sander. Dette vil tillade sander til at fungere.

Tips & advarsler

  • Påfør en lille mængde luft værktøj olie til luftslange montering af enheden for at holde det til at virke ordentligt og i god stand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com