Instruktioner for en Capresso 439 kaffemaskine

July 11

Instruktioner for en Capresso 439 kaffemaskine

Jura Capresso Co producerer mange forskellige produkter til boliger, forretninger og restauranter, herunder kaffemaskiner, slibemaskiner, frothers og espresso beslutningstagere. Den MT600 linje af kaffemaskiner, som omfatter 400-serien, er en rustfrit stål termisk karaffel, der brygger op til 10 kopper kaffe i mindre end 8 minutter og tilbyder flere programmerbare funktioner. Brygge kaffe med en Capresso kaffemaskine kun tager et par skridt og er relativt nem at udføre.

Instruktioner

•Rinse de løse dele af Capresso kaffe maker med rene, varmt vand før du bruger for første gang. Tilsluttes en strømforsyning og tryk og hold "Time"-knappen for at begynde at indstille tidspunktet. Slip knappen "Time", når den korrekte time vises på kaffemaskinen. Tryk og hold knappen "Minut", indtil den korrekte minute tid vises.

•Pour 3 kopper vand i vandbeholderen og lad vandet sidde for tre minutter. Tryk på "On"-knappen og lad vandet Brygge i kanden. Kassér vandet når brygge cyklus er slut. Denne indstilling aktiverer filteret trækul.

•Fyld karaffel med rent vand fra hanen til "MAX" indstilling og hæld i vandbeholderen. Tryk fanen filterholderen ned for at sikre, at filteret sidder fast i filter boliger.

•Sæt en størrelse 4 papirfilter, tilgængelig på de fleste købmand eller hjem detail butikker i filterholderen. Tilsæt den ønskede mængde af malet kaffe, typisk 1 tbsp. pr kop kaffe, i filteret. Capresso kaffe maker indeholder en kaffe scoop for måling kaffe samt. Bruge ét niveau scoop af malet kaffe per kop kaffe ønskede. Lukke vand beholder låg.

•Indstil karaffel i skuffen under dispenser og tryk på knappen "On" for at starte brygning. Vente på kaffe at fuldføre brygning før du flytter kanden.

Tips & advarsler

  • Tryk på "Program" for at indstille en forudbestemt tid når kaffemaskinen vil automatisk gøre kaffe. Brug knapperne "Time" og "Minut" til at indstille den ønskede starttid. Displayet vil vende tilbage til det aktuelle tidspunkt efter den programmerede tid er indstillet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com