Instruktioner for en håndværker Builder niveau

May 19

Instruktioner for en håndværker Builder niveau

Sears' håndværker mærke fremstiller laser måleværktøj, der kan give præcise plumb og firkantede målinger. Værktøjerne kan være håndholdt, væg-monteret eller brugt på et stativ. Enhederne giver niveau ved at projicere en puls laser prik, der danner en linje på den overflade, hvor du skal finde niveau. Laseren kan projektet vandret at give niveau og lodret give plumb. Enheden kan også rotere for at give en 360-graders linje.

Instruktioner

•Installer batterier ved at placere to "D"-batterier i batteriet segment og derefter aktivere værktøjet ved at trykke på knappen bløde mærket "På." Laser lyser og boblerne vil belyse. Sørg for at påpege laserstrålen væk fra dit ansigt; laser stråler kommer fra toppen og siden af den roterende hoved.

•Kontrollér en "kridtstreg" på en væg for at få en idé om den pågældende enhedstype. Placer niveau på en vandret overflade og vandret kalibrere værktøjet ved at justere "X" og "Y" hjulene indtil boblerne er i midten af hætteglassene.

•Align laser stråle ved at dreje hovedet og tryk derefter på knappen soft touch mærket "3" til projektet en lange vandrette kridtstreg på væggen. Tryk på knappen igen for at forkorte linjen, og derefter endnu en gang at gøre det endnu kortere.

•Drej rotary hovedet for at gøre en lodret kridtstreg. Kalibrere værktøjet, således at linjen er plumb ved at justere "Y" hjulet så boblen er i midten af bubble hætteglasset markeret "Z."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com