Instruktioner for en håndværker træ drejebænk

December 16

Håndværker træ drejebænke kan slå træværk stykker op til bestemte længder. De almindelige 38-tommers modeller kan arbejde med fire-tommer diameter stykker af træ. Samme model kan slå skåle op til 15-tommer diameter og fire inches tyk. Drift af drejebænken indebærer fastsættelse af spur center og bærende center på arbejdsemnet, opsætning af arbejdsemnet og dreje arbejdsemnet. Variabler omfatter at vælge værktøjer.

Instruktioner

•Draw Diagonale linjer på hver ende af et 2-inch-by-2-inch-by-12-inch stykke træ til at bestemme centrene. Den ene ende, gøre en sav, skære 1/16-tommer dybt på den diagonale streg for byens spur. Drive byens bærende ind i midten af træ i anden enden med en kølle. Derefter fjerne bærende center og gøre det samme i anden enden med byens spur og fjerne. Indsæt spur center i ophænget og byens bærende i halen lager. Montere træ mellem centrene.

•Juster værktøjet hvile så at det er 1/8 tomme fra hjørnerne af træ i en vinkel og låse tool resten base og værktøj resten. Rotere træ i hånden for at kontrollere, at det ikke strejke resten.

•Rough træ ved at indstille drejebænken til 1.100 RPM og ved hjælp af en 1/4-inch gouge-skæring mejsel--en med razor honing på både sider, snarere end en skrabning mejsel. Hold mejslen fast mod resten med håndleddet faldt, således at hælen af din hånd under den lille finger fungerer som en glidende guide mod resten. Start den første skær to inches fra stock enden og køre mod halen lager og slukke i slutningen. Derefter skæres to inches tættere på ophænget og flette med det første snit. Fortsæt, indtil du opretter en cylinder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com