Instruktioner for en Honeywell Energy Smart

March 5

Honeywell Energy Smart varmer kan spare op til 35 procent af dit hjem varmeregningen. Denne plads varmelegeme inkorporerer en termostat med en automatisk fan indstilling. Varmer sanser rumtemperaturen og varmer det til den ønskede indstilling ved automatisk at vælge den ventilatorhastighed, der er nødvendige for at opnå den indstillede temperatur. Når den varme indstilling er nået, ventilatoren vender ned til en lav hastighed og blæser stuetemperatur luft. Automatisk sænke blæserhastighed sparer på din el-udgifter.

Instruktioner

•Sæt varmer i et værelse på et niveau, fast overflade mindst tre fødder fra alle brændbare. Brændbare stoffer omfatter vindue behandlinger, sengetøj og møbler.

•Tryk på power-knappen til venstre for at tænde ovnen. En power indikatorlys i bunden af kontrolpanelet lyser. Tryk på knappen power for at slukke ovnen.

•Drej Energy Smart knops markøren midt i varmeren til den temperatur, du ønsker i rum eller område. LED indikatorlys vil belyse aktuelle værelsetemperatur.

•Tryk på knappen svingning til højre for ventilatoren for at vende sig fra side til side og distribuere varm luft jævnt i et værelse. Tryk på denne knap for at slukke funktionen svingning.

Tips & advarsler

  • Funktionen svingning slukker når blæseren ikke længere blæser varm luft og har nået den ønskede temperaturindstilling. Det vil automatisk tænde når ventilatorens hastighed øger og varmer blæser varm luft igen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com