Instruktioner for en John Deere 717A Bagger

September 9

Nogle mennesker foretrækker at muld deres græs og blade udklip, når der klippes, hævder, at barkflis er nyttigt at fremme væksten af nyt græs. Men andre foretrækker den ordenssans, der sørger for en bagger. For enhver plæne traktorer, som John Deere 717A, der er afsækningskapacitet systemer, der kan købes senere og installeret med tilbagevirkende kraft. Afsækningskapacitet system for John Deere 717A er en dobbelt bageste afsækningskapacitet system. Det kan være fuldt monteret i cirka en time.

Instruktioner

•Lift op barkflis flap på den nederste højre side af John Deere og bruge en skruenøgle eller møtrik driver til at fjerne boltene holder dækslet til barkflis. Træk dækslet barkflis af efter at fjerne boltene. Gemme cover og bolte eller andet sted, hvis du nogensinde ønsker at konvertere tilbage til fuld bioklip igen.

•Grasp montering indlæg med bagger støtte stang og passer hver ende af støtte stang ind i de små huller på John Deere tilbage cargo mounts. Slip cargo pin ind i montering stillingen og låsen låsestift ind i det lille hul i slutningen af stiften.

•Slip to poser på montering indlæg. Låsen hopper låget på toppen af montering indlæg.

•Grab to stykker af græsset rutschebane og skub dem sammen på midten.

•Slip ene ende gennem siden af dækslet til hopper. Løft den bioklip klap og installere den nederste ende af græs sliske til traktoren. Line plast underlæbe op med metal underkanten af chute åbning. Trække gummi bungee bands på slutningen af hver side af tuden. En hver side af slidsken åbning på maskinen, vil der være to små huller. Låsen kroge i slutningen af hver bungee til disse huller til at sikre græs sliske i sted.

Tips & advarsler

  • Høj lift plæneklipperen vinger skal også være installeret på John Deere, når der omregnes fra en jorddækning til en afsækningskapacitet system. Se individuelle ejer manualer til at ændre den plæneklipperen vinger.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com