Instruktioner for en kadet elektriske væg varmelegeme

January 25

Kendt for sikker, kvalitet varmeapparater, indeholder Cadet en trinvis vejledning til installation, drift og vedligeholdelse sin elektriske væg varmelegeme. De fleste trin kan håndteres af alle, men det anbefales kraftigt, du konsultere en autoriseret elektriker til at bistå med ledninger behov. Når først installeret, kræver Cadet elektriske væg vandvarmeren rengøring to gange om året.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløb hvor du arbejder. Find væggen studs med en stud finder, og marker steder. Vælg en placering med et 1-fods mellemrum fra overflader og gulvet. Brug en gipsvæg eller sabel så for at skære et hul i væggen til størrelsen krævede for den specifikke kadet elektriske væg heater model du har købt.

• Bekræft at den nødvendige spænding på din kadet elektriske væg varmeren er det samme som strømforsyningen ledninger i dit hjem eller forretning. Rute levering ledningen fra afbryderknappen til toppen af væggen kan. Fjerne knockout på toppen af enheden med en flad-head skruetrækker.

•Sæt levering wire i knockout hullet. Fastgør wiren med en stamme relief stik. Tillad 6 inches af wire udvide ind i enheden. Tillægge jorden skruen beliggende i væggen kan levering jordledning.

•Sæt kadet varmer ind i væggen kan. Fastgør det med de to medfølgende skruer. Bruge elektrisk isoleret ledning stik vedhæfte par af varmelegeme ledninger til levering ledninger. Anbring ledningerne i samledåsen.

•Anvend en skruetrækker til at tillægge kadet elektriske væg varmer grillen. Tilføje termostat knop til grillen med en skruetrækker. Drej knappen til den laveste indstilling, og Placer kontakten til fan eller auto mode. Flytte knop mod uret, indtil varmeren slukker på den ønskede temperatur. Drej knappen til venstre for at sænke temperaturen, og til højre for at hæve temperaturen.

•Drej slukke for strømmen til kadet elektriske væg vandvarmer hvert halve år til rengøring. Skru grillen, og fjerne den. Bland vand og et par dråber mild skålen vaske i en spand. Dyp en svamp ind i vand-blanding, og rense grillen. Tør det med et absorberende håndklæde.

•Grip fan så det ikke krummer kontrolserummets under rengøring. Blæse en hårtørrer i ovnen til at fjerne snavs fra enheden. Placer en vedhæftet fil slange på din støvsuger, og suge snavs fra fan-området. Holde slangen fra varmelegemet. Skrue grill tilbage på enheden, og Gendan beføjelse.

Tips & advarsler

  • El-arbejde kan være farligt, og fejl kan være dødbringende. Du opfordres kraftigt til at hverve en autoriseret elektriker til at distribuere magt til din kadet varmelegeme.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com