Instruktioner for en Kolcraft Bassinet produkt

October 26

Kolcraft virksomheden producerer flere forskellige typer af sengetøj til småbørn, herunder en linje af bassinets. Kolcraft Vuggekurve kan være blot samlet og taget fra hinanden, så du kan bruge det som en fast seng til dit spædbarn eller en seng til at rejse med. Instruktioner for at samle dine bassinet kræver ikke brug af værktøjer, så du kan sætte det op i bare et par minutter overalt hvor der er et par ekstra fødder plads.

Instruktioner

•Træk ramme for bassinet i åben stilling ved at snuppe siderne og trække dem fra hinanden. Når rammen er i åben position, skal du trykke ned på side låse, indtil de klikker på plads, som angiver, at rammen er låst ned og sikker at bruge.

•Sæt rammen i det område, du vil bruge i bassinet. Afhente kurven og skub kurv stænger gennem hullerne på de fire hjørner. Indsæt anden enden af hver stang ind i hullerne i slutningen af hvert hjørne af rammen. Træk hvert hjørne tight, så der er ingen slæk i kurven.

•Pick op den vuggende base og slå hjul med din hånd i en uret bevægelse, så de står alle mod jorden. Sted den rokkende base på jorden og Indsæt i bunden af rammen i toppen af basen. Tryk, indtil du hører rammen, klikke på plads.

•Vi hvert ben af kurv på krogene på gulvbræt af kurven. Luk alle snaps placeret under dækslet bassinet til at sikre dækning på gulvbræt. Indsæt bassinet pad i kurven.

•Luk låsning klippene ligger på bunden af bassinet kurv til rammen ved at trække dem, indtil du hører dem klikke på plads. Tilslut de hængende sløjfer beliggende på kurv til krogene placeret på rammen til at sikre bassinet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com