Instruktioner for en kompost Tumbler

May 10

Kompostering nedskæringer ned på mængden af affald, halet til allerede understregede lossepladser og det kan give en kontinuerlig, vedvarende kilde til næringsstof-rige gødning til stueplanter, græsplæne og haven. Der findes to grundlæggende typer af composters: en standard kompost bin og en kompost tumbler. Selvom du kan købe en kompost tumbler, er de forholdsvis nemme at lave.

Byggeri

Konstruere en kompost tumbler den nemme måde ved at starte med en stor, plast skraldespand med låsning låg. Størrelsen af skraldespand afhænger hvor meget kompostering du forventer at gøre, men en 30-gallon container bør være tilstrækkeligt. Bore huller i låget og bunden af skraldespand at tillade fugt fra naturlig nedbør til at indtaste og afslutte beholderen. Sæt beholderen på jorden i en placering, som giver praktisk adgang.

Hvad der skal sættes

Gem alle økologiske plantemateriale til kompostering. Dette kan omfatte rå grøntsager og frugt peeling, kaffegrums, æggeskaller, teposer, frisk græs udklip, rinds og frø. Disse er almindeligvis omtales som "grønne" noget. Tilføje ubehandlet papir, tørt hø eller græs, tørre blade, halm, savsmuld og ko eller hest gylle til mix. Disse kaldes "brun" sagen. Hjælper det for at have en god blanding af brune og grønne til at producere den rigeste kompost.

Hvad at udelade

Afstå fra at tilføje animalske biprodukter, pet ekskrementer eller fisk og fjerkræ scraps til din kompost bin. Pet afføring kan indeholde parasitter, der kan inficere mennesker. Animalske biprodukter tiltrækker skadedyr og skadedyr, og fede affald tager for lang tid at nedbrydes. Udelukke skadelige ukrudt og syge planter fra din kompost bin. Inkluder aldrig menneskelige affald i en kompost bin på grund af den høje risiko for sygdom.

Hvordan man bruger det.

Låget lægges på kan og låse det på plads. Container på sin side og rulles det en komplet revolution. Stå på beholderen op, forlader låget låst. Hver gang du tilføjer materiale til bin, Gentag denne proces. Det tager typisk omkring 10 uger fra start til slut for at oprette brugbar kompost. Efter 10 uger, skovl kompost fra bin på en sigten skærm og støvtætte fuldt komposteret materiale i en container eller trillebør. Vende tilbage større stykker, der ikke er fuldt komposteres til bin at de fortsat kan nedbrydes. Fortsæt med at tilføje materiale til din placering til at producere kompost med jævne mellemrum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com