Instruktioner for en Toastmaster vaffel jern

October 3

Toastmaster er en appliance producent, der tilbyder en vaffel jern som led i sit katalog. Når du ejer en Toastmaster vaffel jern, kan du nemt oprette lækre hjemmelavede varme vafler. Husk at håndtere Toastmaster vaffeljernet med omhu at undgå skade, da overflader vil være meget varmt. For mere specifikke instruktioner, kan du altid henvise til din vaffeljernet instruktionsbog.

Priming madlavning overflade

Før du bruger Toastmaster vaffel jern for første gang, og efter hver rengøring, prime madlavning overflade. For at prime, pels alle overflader med et tyndt lag af vegetabilsk afkortning mens vaffel maker er slået fra. Som et alternativ bruge non-stick madlavning spray. Sæt waffle maker til en stikkontakt, og vent til indikatoren at slukke, før du bruger enheden. Det er normalt at se røgen fra Toastmaster vaffel jern under priming processen.

At gøre vafler

Bruge nogen form for vaflen dej i vaffeljernet Toastmaster. Hvis du køber store-købte mix, Følg fabrikantens instruktioner for dej forberedelse. Når dejen er klar, lad det hvile i fem minutter før brug.

Tilslut vaffel maker, og vent til indikatoren at slukke. Hæld ca 2/3 kop af svulme op i det nederste gitter af maskinen. Spred dejen jævnt over madlavning overflade med en træske, og luk låget. Vente på lyset at komme tilbage, og derefter kontrollere vaffel ved at løfte låget. Hvis det ikke er brunet, luk låget igen og derefter recheck det når du ikke længere se dampen kommer ud af maskinen. Fjerne waffle fra jern med en spatel.

Rengøring

Afmonterer Toastmaster vaffel maker, og rengør gitter overflader med en blød klud. Undgå at bruge slibende rengøringsmidler eller svampe, der kan beskadige madlavning. Rengøre enheden, mens det er stadig varmt til at nemt fjerne sidesten dej. Du kan bruge en fugtig klud og mild sæbe til at rense ydre af vaffel maker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com