Instruktioner for en tre-vejs barneseng

May 5

Genbrug er ikke begrænset til plastflasker, aluminiumsdåser og gamle aviser. Konvertible børnesenge er designet til at vokse eller overgang som et barn ændringer i statur. I stedet for at købe ekstra Soveværelsesmøbler, når en baby voxer krybbe, en tre-vejs barneseng kan blive omdannet til et lille barn seng og senere, afhængigt af krybbe, kan ændres til en sovesofa eller en fuld-størrelse seng.

Instruktioner

Ikke bruge magt skruetrækkere til at samle krybbe, advarer Million Dollar Baby. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker i stedet, og eventuelt en unbrakonøgle. Sørg for, at alle krybbe dele er der, herunder base, ende top skinner, top sideskinner, udgangen paneler, sidepaneler, guard jernbane, fødder, post beslag og foråret rammen. Forbindelse hardware, eller de nødvendige skruer, dyvler og bolte bør være inden for rækkevidde for forsamlingen. Holde dele og forbindelsen hardware, der ikke er brugt til at samle krybbe til brug ved konvertering sengen i fremtiden.

Samle krybbe starter med at placere en træ dyvel i hver fod, derefter sigtning de fire fødder til basen, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Skru de fire indlæg parenteser til udgangen paneler, og derefter sætte træ dyvler i toppen af to sidepanelerne og to udgangen paneler. Spænd de to øverste sideskinner og de to ende top skinner til panelerne.

Sætte træ dyvler ind i hullerne i enderne af basen. Bolt ende de to paneler til basen, og sørg for post parentes står inde i krybbe. Sætte træ dyvler i hullerne langs tilbage øverste kant. Bolt panelet bagsiden til basen.

Svinge ud de fire bøjler på hjørnerne af foråret-stel. Spænd foråret rammen med den flade side. Start madras på højeste niveau og justere det ned, som barnet vokser. Tillægge de stillinger ved hjælp af Allen hoved bolte foråret-stel. Sætte træ dyvler ind i hullerne i base langs den forreste øverste kant, og derefter skrue i den forreste Sidepanel.

Million Dollar Baby er en engrosforhandler af juvenile møbler, der er distribueret til møbler butikker og andre forhandlere over hele USA. Selskabet siger, korrekt montering, vedligeholdelse og drift af krybbe vil udvide sin brug. Du kan også forlænge levetiden af crib madras ved at oprette en madras protektor. Selskabet siger, dette kan gøres ved at skære pap pakning Indsæt til 27 inches af 51 inches, og placere den på foråret rammen under madrassen.

For at konvertere krybbe til en drømmeseng, unbolt og fjerne den forreste panel forsamling. Flytte foråret rammen til det laveste niveau, og derefter fastgøre guard jernbane til side panel indlæg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com